English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Yumeiho

60 perc: 18000HUF
75 perc: 22500HUF
Yumeiho image 1

 

Ezen egyedi egészségmegőrző japán masszázstechnika célja a csípőcsont és a test szimmetriájának visszaállítása által  a testben keletkezett energiablokkok felszabadítása és harmóniájának helyreállítása. Terapeutánk speciális nyomó-gyúró fogásokat alkalmaz a meridiánok mentén, kiropogtatással és nyújtással segítve a test öngyógyító energiáit. A kezelést kényelmes ruhában, matracon végezzük.

 

+36 1 491 0078

Yumeiho masszázs

 

A Yumeiho egyfajta mozaikszó, ami egy terápiás rendszert foglal magában. Magát a terápia elnevezését először a „medence környéki izmokat felgyúró, helyreigazító, nyomó-gyúró technika” néven fordították le. Saionji Masayuki mester Shaolinban egy kolostorban gyógyító technikákkal, többek közt a masszázs helyreigazító technikai fogásaival ismerkedett meg, mely közel 5000 éves múltra tekint vissza. 25 év után ezeket a mozdulatokat továbbfejlesztve és összehangolva adta ki első könyvét a Yumeiho masszázsról, mely egy nyomó, gyúró, izmokat, ízületeket mélymasszázs technikával fellazító masszázs.

 

 

yumeiho masszázs

 

 

Elsődleges célja a vázszerkezeti egyensúly és szimmetria visszaállítása, a harmonikus energia- és vérkeringés megteremtése, az öngyógyító erők serkentése, továbbá az izmok lazítása-nyújtása.

Nem kizárólagosan tüneti kezelés, hanem a tünetet kiváltó ok megszüntetését is elősegíti. A kezelés indokolt esetben már 6 hónapos kortól elvégezhető, de egyes elemeit csak 14 éves kor után lehet alkalmazni, a porcosodás, csontosodás folyamata miatt. A végső korhatár nem meghatározható, inkább a betegség stádiuma a döntő.

 

Kinek javasolt?

- műtétek utáni rehabilitációként

- mozgásszervi problémákkal rendelkezőknek (ízületi- és gerincbetegségek)

- a medenceöv statikai problémáira (például szülés után)

- fiatalkori gerincelváltozásokkal, tartáshibákkal rendelkezőknek

- belgyógyászati betegségekkel küzdőknek (vérnyomás-, vércukorproblémák esetén)

- porcsérülésekkel, izomfájdalmakkal rendelkezőknek

 

_____________________________________________________________

 

Még több különleges kezelést talál a következő weboldalakon :

 http://www.mandaladayspa.hu/lomi-lomi

http://www.mandaladayspa.hu/shiatsu-masszazs