English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Melegpárnás hátmasszázs a fájdalmak elűzésére

Melegpárnás hátmasszázs a fájdalmak elűzésére
60 perc: 18000HUF
75 perc: 22500HUF
90 perc: 25500HUF
wellness, wellness budapest

A kezelés során lenmaggal töltött hevített párnákkal melegítjük elő gyengéden az izmokat, majd a svédmasszázs fogásaival masszírozzuk át azt. Az izmokban a feszültségoldást frissítő rozmaring krém segíti elő a fájdalmas területekre fókuszálva. A középpontban az általános relaxáció, a vérkeringés fokozása, az izomtónus növelése, az izmok merevségének oldása, illetve izomfájdalmak csökkentése áll.

A kezelés 90 percben a teljes testre kiterjed, míg 60 és 75 percben a hát-váll és derékproblémákra fókuszál.

+36 1 491 0078

A hátfájás megszüntetése – melegpárnás hátmasszázs

A hátfájás az egyik leggyakoribb panasz, az emberek mintegy 60-70%-át érinti, kortól függetlenül. A háttérben számtalan ok állhat, a fájdalom eredete is több pontra lokalizálható, eszerint eredhet a gerinc melletti szalagokból, a csigolyatestekből, a csigolyák közti porcokból, illetve az izmokból. Az esetek túlnyomó többségében azonban a mozgásszegény életmód, az ülőmunka, és a már népbetegségnek számító stressz áll a háttérben.

A fájdalmakra megoldást nyújt a kúraszerű vagy alkalmankénti masszázs, hiszen nem csak a testi panaszok enyhítésére tökéletes, de a kikapcslódással töltött idő, mindennapokti rohanásból való kiszakadás a léleknek is felüdülést jelent.

A melegpárnás hátmasszázs a legjobb választás a panaszok kezelésére, hiszen kifejezetten a problémás területekre koncentrál. A kezelés során rozmaring krémet masszírozunk a bőrbe, míg az előmelegített, lenmaggal töltött párnák gyengéden készítik elő az átmasszírozásra kerülő izmokat. A lenmag és a rozmaring már ősidők óta ismertek a népi gyógyászatban, a lenmaggal töltött párna kiváló hőtároló hatása miatt már nagyanyáink idejében is használatos volt, a magvak magas olajtartalma miatt több órán keresztül képesek megtartani a felvett hőt. A rozmaring külsőleg való alkalmazása során olyan jótékony hatások érvényesülnek, melyek alkalmasak az izomfájdalmak, izomgörcsök kezelésére, enyítésére.

A kezelés jótékony hatásai:

A hőhatás következtében a vérkeringés és az anyagcsere felgyorsul, ez által erősítve a fájdalomcsillapító hatást, ezen kívül gyulladáscsökkentő hatása sem elhanyagolható.