English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Mélyszöveti masszázs

Mélyszöveti masszázs
60 perc: 18000HUF
75 perc: 22500HUF
90 perc: 25500HUF
sportmasszázs, lávaköves masszázs, shiatsu masszázs, narancsbőr, spa

Ezen masszázsunkat sportolás illetve az izmokat igénybevevő fizikai munkavégzés után ajánljuk. A speciális masszázsfogások mélyen átdolgozzák az izmokat elősegítve a gyors regenerációt és a salakanyagok távozását a szövetekből.

+36 1 491 0078

A mélyszövet masszázsról . . . 

Mélyszövet masszázs Mandala Day SPA , Budapest

 

A fokozottan terhelt, kifejezetten stresszes élethelyzetek bizony tartósan károsíthatják az izmokat, szöveteket. Ennek kialakulását viszont célszerű megelőzni.
A mélyszövet masszázs központjában a feszült izmok oldása, ellazítása áll, célja az izom és kötőszövet mélyebb masszírozása. A terapeuták ennél a masszázsnál a csuklójukat, kezüket, könyöküket, és alkarunkat használják. Egy klasszikus masszázshoz képest lassabb, és erősebb technikával masszírozzák végig az izmokat.  

 

A hagyományos svédmasszázzsal ellentétben, a mélyszöveti masszázs általában konkrét problémára összpontosít, mint például:

 

*   krónikus fájdalom

*   mozgáskorlátozottság

*   sérülésekből való felépülés

*   poszturális problémák

*   izomgörcs

 

Mélyszövet masszázs , Mandala Day Spa

 

 

A kezelés alatt átdolgozott szövetek, izmok pár nap elteltével szinte újjászületnek. Javul az általános közérzet, és ismét terhelhetővé válik az izomzat. A mélyszöveti masszázs leginkább erős izomzatú személyeken alkalmazható, akik tartós mozgásszervi panaszoktól mentesek.

A Mandala Day Spa masszázskínálatában megtalálható a Fájdaloműző kezelés mágnes lámpa terápiával , és a Melegpárnás hátmasszázs is. További információért kérjük látogasson el a következő weboldalakra :

http://www.mandaladayspa.hu/wellness-spakezeles

http://www.mandaladayspa.hu/spa-budapest-hatmasszazs