English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Mandala Aqua Healing

Mandala Aqua Healing
30 perc: 12000HUF
45 perc: 17000HUF
60 perc- Ajándék fürdő belépőjeggyel: 21600HUF

Látogasson el csodálatos luxus fürdőnkbe, és próbáljon ki egy felejthetetlen vízi kezelést! A feltüntetett árak kizárólag 2 órás fürdőbelépő jeggyel érvényesek. Foglaljon most 30 vagy 45 perces kezeléshez kiegészítő fürdő belépő jegyet 7900 forint helyett mindössze 4.900 Forintért! 60 perces vízi kezelés mellé ajándék fürdő belépőt adunk!

Mandala Aqua Healing image 1

 A Mandala Aqua Healing egy belső utazásra invitál, mely segít abban, hogy megtaláljuk belső békénket és saját belső harmóniánkat. A tudat szinte teljesen kikapcsol, a test szabadon mozog és a tökéletes ellazultság, mélyrelaxáció állapotába kerül. Lélektánc, mely a vízen lebegés élményét és a test végtelen szabadságának érzetét ötvözi a terápiás kezelés elemeivel, kihasználva a víz közvetítő és gyógyító erejét.

A kezelést gyakorlott terapeuták végzik, akik folyamatosan tartják és mozgatják, ringatják és hajlítgatják a lebegő testet a kellemesen meleg vízben. Hatására a szívverés és a légzés üteme lelassul, mélysége nő, az izomtónus csökken. Vízfelszíni terápia, mely során a kezelt személy nem merül arccal a víz alá.

A kezelés során a terapeuta és a vendég között különleges bizalmi kapcsolat alakul ki, hiszen együtt lélegeznek, mondhatni léteznek a vízben. A vendég teljesen átadja magát az ölelő karoknak, melyek átfonják a lebegő testet, óvón, féltőn segítve minden egyes mozdulatot.  A kezelő folyamatosan figyeli a kezelt állapotát; az izmok feszültségét, a légzés finom változásait és azonnal reagál azokra. 

A kezelés gyógyító munkájának kulcsa azonban nem a terapeuta, hanem maga a hullámzó víz, mely a létezés olyan szintjére ringat, ahol az érzelmek széles skálája törhet a felszínre (akár sírás, nevetés vagy egy mosoly kíséretében), melyeket a kliens a folyamatos áramlás részeként oldhat fel és engedhet el magából.

Az aqua healing után testileg-lelkileg megújulva a teljes ellazultság állapotát élhetjük át.  

 

 60 perces Vízi kezelés mellé ajándék fürdő belépőt adunk!

 

További információ a fürdő szolgáltatásról, kezelésről valamint az árakról  http://www.mandaladayspabath.hu/

További információ a kezelésről www.mandaladayspabath.hu 

 

*Szeretnénk felhívni Kedves Vendégeink figyelmét hogy a fürdő egy elkülönített, a Day Spától független intézmény!

 

 

+36 1 491 0078