English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Adatvédelem

Adatvédelem

A Mandala Day Spa az adatok védelme terén eleget tesz az újonnan bevezetett Európai Uniós törvényekhez tartozó kötelezettségeknek, és munkánk során- e törvénynek pontos betartásával szigorú titoktartást biztosítva használja fel a vendégektől kapott információkat.

Az Önök által megadott adatok a Mandala Day Spa-nál

  • Becsületesen és jogszerűen kezelendődnek.
  • Csak meghatározott célokra használhatóak fel.
  • Csak a feltétlenül szükséges ideig kerülnek megőrzésre.
  • Az adatokhoz tartozó személyek jogainak figyelembevételével kezelendődnek.

Semmilyen körülmények között nem kerülhetnek ki a cég rendszereiből egy harmadik személynek.

 

Az Ön hozzájárulása

A Mandala Day Spa webáruházban történt regisztráció illetve voucher vásárlás során Ön hozzájárul a megadott személyes adatainak összegyűjtésében, feldolgozásában felhasználja a megadott személyes adatait rendelése végrehajtására, valamint ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeire az Ön számára tájékoztató anyagot, kereskedelmi ajánlatokat, hírlevelet küldjön.

Amennyiben adatkezelési eljárásunkat megváltoztatjuk a változásokat haladéktalanul feltüntetjük a webáruházunkban valamint tájékoztató emailt küldünk róla. Ennek köszönhetően Önnek mindig tudomása lesz arról, ha bármilyen változás történne adatvédelmi szabályzatunkkal, kapcsolattal, beleértve milyen adatokat gyűjtünk össze, hogyan használjuk fel ezeket, valamint kik számára tesszük hozzáférhetővé az adatokat.

A Mandala Day Spa biztosítja Önt, hogy az Ön adatait az érvényes személyes adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük. Az Ön felhatalmazása nélkül az Ön adatait harmadik személynek nem adjuk át.