English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Kozmetika

Kozmetika

A Germaine de Capuccini luxus arckezeléseinek bevezetésével olyan forradalmian új kezelési eljárásokat alkotott meg, melyek különleges és rendkívül drága hatóanyagok felhasználásával és nagy szakmai tapasztalatot igénylő kezelési metódusokkal alkalmazhatóak.

A világszerte ismert, spanyol, professzionális kozmetikai termékeket gyártó Germaine de Capuccini egy kicsi családi vállalkozásként indult és napjainkra nemzetközi nagyvállalattá fejlődött anélkül, hogy cégfilozófiája megváltozott volna. Ma is a vállalat legfontosabb célkitűzése, hogy a professzionális kozmetikai piac igényeinek megfelelő prémium minőségű és nagy hatékonyságú termékeket fejlesszen és gyártson, továbbá azok minőségét megőrizze.

A hatóanyagok minden esetben lépésről, lépésre egymásra épülve jutnak a bőrbe (hatóanyagot nem távolítunk el). A kezelés során nagy gondot fordítunk a manualitásra és kényeztetésre. A klasszikus arckezelésekhez szükséges valamennyi termék aktív hatóanyagokat, természetes növényi kivonatokat tartalmaz, így már a bőr tisztításának első lépéseikor is táplálékhoz jutnak a bőrsejtek. Az aktív kezelés további lépéseit a kezelés célja határozza meg. A nagy koncentrációjú hatóanyagokat ampullák, maszkok, masszázskrémek, záró emulziók tartalmazzák. Függetlenül a kezelés céljától, nagy hangsúlyt fektetünk a kezelés kényeztető jellegére. A hamisítatlan SPA Beauty élmény megélésért különböző fiatalító és hidratáló luxus kezeléseket kínálunk.