English
Magyar

Kozmetika & Karcsúsítás

Kozmetika & Karcsúsítás

 

A világszerte ismert, professzionális kozmetikai termékeket gyártó Selvert Thermal célkitűzése, hogy a kozmetikai piac igényeinek megfelelő prémium minőségű és nagy hatékonyságú termékeket fejlesszen és gyártson, továbbá azok minőségét megőrizze.

Az aktív hatóanyagok és termékfejlesztés központja Genfben, Svájcban található. A kutatás és folyamatos fejlesztések középontjában a sejtek és a DNS működésének megismerése áll. A legújabb eredményeket minden egyes termékvonal fejlesztésekor felhasználják, hogy azok a leghatékonyabb és legmegbízhatóbb összetevőket tartalmazzák az egészséges és ragyogó arcbőr elérése érdekében.

 

  

A hatóanyagok minden esetben lépésről, lépésre egymásra épülve jutnak a bőrbe. A kezelés során nagy gondot fordítunk a manualitásra és kényeztetésre. A klasszikus arckezelésekhez szükséges valamennyi termék aktív hatóanyagokat, természetes növényi kivonatokat tartalmaz, így már a bőr tisztításának első lépéseikor is táplálékhoz jutnak a bőrsejtek. Az aktív kezelés további lépéseit a kezelés célja határozza meg.

A nagy koncentrációjú hatóanyagokat ampullák, maszkok, masszázskrémek, záró emulziók tartalmazzák. Függetlenül a kezelés céljától, nagy hangsúlyt fektetünk a kezelés kényeztető jellegére is. 

A hamisítatlan SPA Beauty élmény megélésért különböző fiatalító, problémamegoldó és hidratáló luxus kezeléseket kínálunk. Ismerje meg a Selvert Thermal szépség és well being világát, melyben ÖN mint a termékek aktív felhasználója a központban helyezkedik el!