English
Magyar

Orient Események

Orient Események

2021-ben páratlan új helyszínnel bővült a Mandala Day Spa élményközpontja, a Mandala Orient Holistic Center & Event Space-el!


Ezt a különleges rendezvényhelyszínt workshopok, jógaórák, koncertek és rituálék számára terveztük. A Mandala Orient különleges belsőépítészeti és rendezvénytechnikai megoldásaival egyedülálló események szervezésére nyílik lehetőség. A fürdőtér és a rendezvénytér összenyitásának köszönhetően akár több száz fős rendezvényeknek is teret adhat.

 

CÉGES ESEMÉNYEK - Egy életre szóló élményre invitálunk

 

A Mandala Orient Holistic Center & Event Space tökéletes helyszín céges eseményekhez. Ültetett vacsorák, prezentációk, termékbemutatók és workshopok számára is egyedülálló hangulatot és technikai felszerelést biztosítunk. Ismerjük a legjobb előadókat és programokat, melyek egy életre szóló élményt jelentenek vendégeinek. Fénytechnikai megoldásainkkal cége arculati színeibe öltöztethetjük a helyszínt.

 

 

WORKSHOPOK - Szellemi feltöltődés

 

A Mandala Orient Holistic Center & Event Space különleges helyszíne szakmai workshopok, céges tréningek, főzőkurzusok számára is ideális. A koncentrált figyelem és tanulás sokszor nagymértékben igénybe veszi az embert, ezért érdemes a kurzusokat egy kellemes fürdőzéssel vagy Spa élménnyel zárni. Így nemcsak a szellemi, de a testi-lelki felfrissülés is garantált.

 

 

 

JÓGA ÉS MEDITÁCIÓ - Mindent a maga teljességében

 

A Mandala Orient Holistic Center & Event Space a holisztikus szemlélet elkötelezett híve. Fontosnak tartjuk, hogy az emberre egy egészként, egy teljes rendszerként tekintsünk és programjainkon testi-lelki-szellemi feltöltődést biztosítsunk minden résztvevőnek, szervezőnek.

 

 

 KONCERT és LIVE SHOW - Különleges látvány és zenei élmények

 

Egyedülálló atmoszféra, egzotikus hangulat professzionális hang és fénytechnikával párosítva. Koncertek, zenei programok és bemutatók számára is nyitottak a tereink (csak bizonyos időszakokban, korlátozott zajszint mellett). A fürdővel összenyitható rendezvéyntérben különleges zenei projektek is megvalósíthatóak. A paletta hamarosan silent disco felszereléssel és a medence fölött átívelő kifutóval (20 x 1,6 m) bővül. 

 

 

KAPCSOLAT

Bajor Andrea

Event Manager

Mobil: +36300804903

Email: orientevent@mandaladayspa.hu