English
Magyar

Orient Rendezvény Helyszín

Orient Rendezvény Helyszín

2021-ben páratlan új helyszínnel bővült a Mandala Day Spa élményközpontja, a Mandala Orient Holistic Center & Event Space-el!

Ezt a különleges rendezvényhelyszínt workshopok, jógaórák, koncertek és rituálék számára terveztük. Otthon nyújtunk céges és személyes eseményeknek egyaránt. A Mandala Orient különleges belsőépítészeti és rendezvénytechnikai megoldásaival egyedülálló események szervezésére nyílik lehetőség. A fürdőtér és a rendezvénytér összenyitásának köszönhetően akár több száz fős rendezvényeknek is teret adhat.

 

 

 

CÉGES ESEMÉNYEK - Egy életre szóló élményre invitálunk 

A Mandala Orient Holistic Center & Event Space tökéletes helyszín céges eseményekhez. Ültetett vacsorák, prezentációk, termékbemutatók, szakmai workshopok, céges tréningek, csapat építők számára is egyedülálló hangulatot és technikai felszerelést biztosítunk. Ismerjük a legjobb előadókat és programokat, melyek egy életre szóló élményt jelentenek vendégeinek. Fénytechnikai megoldásainkkal cége arculati színeibe öltöztethetjük a helyszínt. A koncentrált figyelem és tanulás sokszor nagymértékben igénybe veszi az embert, ezért érdemes a kurzusokat egy kellemes fürdőzéssel vagy Spa élménnyel zárni. Így nemcsak a szellemi, de a testi-lelki felfrissülés is garantált.

 

PRIVÁT  ESEMÉNYEK - Életre keltjük minden álmodat 

Minden személyes eseményt szeretünk ünnepé varázsolni. Rendezvényhelyszínünk lehetővé teszi, hogy minden elképzelést megvalósítunk.  Egyedülálló atmoszféra, egzotikus hangulat, professzionális hang és fénytechnikával párosítva. Legyen szó születésnapról, lánybúcsúról, baráti találkozóról, VIP összejövetelről. Igény szerint biztosítunk étkezést, italokat és minden egyéb kiegészítő élményt, dekorációt, ami az esemény exclusive kivitelezéséhez hozzáad. Orient Holistic Center & Event Space-t egybe tudjuk nyitni a Mandala Spa részleggel, ahol egyedülálló fürdőzéssel és spa élménnyel lehet kombinálni az eseményt.

 

 

 

 

LIFESTYLE WORKSHOPOK-  Mindent a maga teljességében 

A Mandala Orient Holistic Center & Event Space a holisztikus szemlélet elkötelezett híve. Fontosnak tartjuk, hogy az emberre egy egészként, egy teljes rendszerként tekintsünk és programjainkon testi-lelki-szellemi feltöltődést biztosítsunk minden résztvevőnek, szervezőnek. Helyszínünk különleges otthona workshopoknak, jóga óráknak, meditációs eseményeknek, energetikai kezeléseknek, különöző önismereti csoportoknak, női- férfi köröknek, koncerteknek és live show-nak. Az egyedülálló fény technika mellett,  profi hangtechnikát és kivetítőt biztosítunk. Kínálatunkban megtalálható silent disco felszerelés is.

JÓGA
MEDITÁCIÓ 

WORKSHOP

ENERGETIKAI KEZELÉSEK

ÖNISMERETI CSOPORTOK 

NŐI - FÉRFI KÖRÖK

KONCERTEK, ZENEI PROGRAMOK, LIVE SHOW

BEMUTATÓK

 

 

 

 

 

 

 

 

KAPCSOLAT

Török Tina

Event Manager

Mobile: +36203817098

Email: orientevent@mandaladayspa.hu