English
Magyar

SPA Szolgáltatások

SPA Szolgáltatások

Vendégeink számára teljeskörű és ingyenes Spa használatot biztosítunk a kezelések előtt  vagy után két órán keresztül.


Fürdő

 

aki részt vett legalább 16.500.- HUF/ fő értekben kezelésen, fürdőnket 3.900.- HUF felár ellenében veheti igénybe, illetve

 

aki részt vett legalább 40.000.- HUF/ fő értekben kezelésen, fürdőnket ingyenesen veheti igénybe

 

 

Teaház

A Teaház kínálata bio tea válogatásból, különböző frissítőkből, gyümölcsökből, édességekből és csokoládéból áll. Előzetes egyeztetés szerint könnyű salátát, sushit, bort vagy pezsgőt is felszolgálunk.

 

Pihenő

A kezelések előtt és után vendégeink a teaház teljes körű szolgáltatásait 2 órán keresztül élvezhetik, miközben pihenhetnek, olvashatnak a gyönyörű gyertyafényes közel keleti hangulatú környezetben kialakított relaxációs ágyakon.

 

Szauna


Vendégeink rendelkezésére áll Finnszauna só kabinnal kombinálva, amely nem csak egy tökéletes relaxációs helyszíne a Spa-nak de méregtelenítő hatása miatt a bőr, a tüdő és a légutak megtisztulásáról is gondoskodik.

 

Öltözők

Minden kezeléshez biztosítunk törölközőt, papucsot, köntöst, szauna lepedőt, Pascal Morabito tisztálkodó és bőrápoló szereket.

 

Mandala szobák


Az eltérő technikákat alkalmazó masszázsokat 6 különböző hangulatban berendezett, az érzékek minél tökéletesebb kényeztetésére tervezett szobákban végezzük. A Single, Svéd-, Távol-Kelet-, illetve Ajurvéda szobákat egy főre alakítottuk ki, míg a jakuzzit, illetve páros kádat tartalmazó szobák két fő kényeztetéséhez biztosítanak ideális feltételeket.

A kozmetikai kezeléseknek a Mandala Beauty Kabin ad otthont, a kéz és lábápolást pedig exkluzív páros manikűr és pedikűr szobákban végzik a terapeuták.