English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Mandala Fürdő Hamarosan

Mandala Fürdő Hamarosan

Jövő év elején nyitja kapuit a Mandala Day Spa ÚJ egyedülállóan exkluzív fürdő része. A nyitás pontos időpontjáról vendégeink a Mandala Day Spa weboldalán és Facebook oldalán tájékozódhatnak.

A fürdőbelépő és az igénybe vehető szolgáltatások webshop-unkban már most megvásárolhatók! Váltsa meg elsőként szeretteinek, ismerőseinek a jegyet egy olyan élményvilágba, mely a testi-lelki lebegés feledhetetlen érzését nyújtja! Ajándékozzon spirituális fürdőélményt!

 

 

Az ókori egyiptomiak úgy tartották: „A vízben testünk megtalálja azt a szabadságot, amit lelkünk elveszített.” A Mandala Bath filozófiája e gondolatot ötvözi a tökéletes fürdőélmény elemeivel.

A Mandala Fürdő 3 alappillére:

  • a mindent körülvevő víz éltető, mélyrelaxációt biztosító ereje,
  • az érintés művészetén alapuló tradicionális masszázsok és különleges vízi kezelések sora,
  • valamint a végtelen ellazulást és befelé fordulást segítő meditatív atmoszféra.

A Mandala Bath 650 nm2-es területén 4 medence, egy 10 személyes jakuzzi, egy 8 személyes gőzkabin, egy 5 személyes masszázshelyiség, valamint egy kényelmes, fotelekkel, fűtött márványpaddal, büfével kényeztető  pihenő tér szolgálja vendégeink kényelmét.

 

A FÜRDŐ RÉSZEI

 

Medencék

35C-os sós medence

Holt-tengeri sóval telített, 33%-os sótartalmú, ásványi anyagokban gazdag medence, mely a szabad lebegés élményét nyújtja.

34C-os vízterápiás medence

Különleges vízi kezeléseink helyszíne.

38C-os melegvizes medence

Az izmokat ellazító, feszültséget oldó melegvíz jótékony hatással bír a mindennapi stressz levezetésére. Egy-egy masszázs kezelés előtt kifejezetten ajánlott.

17C-os hidegvizes medence

A gőzkabinból kijövő vendégek számára biztosít gyors felfrissülést.

36C-os jakuzzi

Az élményelemekkel felszerelt jakuzzi a tökéletes ellazulás helyszíne, emellett terapeutás hatással is bír.

 

Gőzkabin

Aromaterápiás, márványpados gőzkabinunkban egyszerre 8 személy élvezheti a gőz jótékony, méregtelenítő hatását.

 

Masszázsszoba

Rövidebb, 15, 30 perces frissítő, lazító masszázsok helyszíne. A masszázshelyiség egyszerre 5 vendég kiszolgálására alkalmas. A privát szférát az ágyakat elválasztó függönyök biztosítják.

 

Öltözőink és zuhanyzóink  tisztálkodási és kozmetikai szerekkel, hajszárítóval felszereltek,  elektronikus kártyakóddal nyitható öltözőszekrényeinkben pedig törölköző, papucs, köntös áll vendégeink rendelkezésére.

 

Éljék át a Mandala Bath élményt a maga teljességében!

Elsőként pörgessék meg a tibeti imakereket, fogadják be az „OM” teremtő energiáját, zárják ki a külvilágot, és kezdjék spirituális utazásukat egy valóra válható kívánsággal! Élvezzék a fürdőtérben áramló speciális fény- és hangjátékot és mantrázzák az elhangzó dallamokat, melyek segítik a befelé fordulást és a tökéletes testi-lelki ellazulást. Mártózzanak meg medencéinkben, sós medencénkben élvezzék a holt-tengeri lebegést, és ne feledjék el kipróbálni különleges vízi kezeléseink, a „lélektáncok” egyikét sem.