English
Magyar

Legjobb Day Spa

Legjobb Day Spa

Mandala Day Spa

 

National Geographic Traveller

The Spa & Wellness Collection 2016  

2003 óta az ajtón belépő vendégeinket magas színvonalú kiszolgálás, luxus dizájn, egyedi illatok és színek varázsolják el. 

 

 

A Mandala Day Spa tökéletes hely a kikapcsolódásra egyedül vagy akár egy, az Ön számára fontos emberrel való elmenekülésre.

A Mandala Day Spa, mint egy búra, úgy védi meg látogatóit a város forgatagától. Jöjjön egyedül vagy szíve választottjával. A Mandala csapat küldetése, hogy Önök minden percben a kényeztetés édes örömét érezzék. A kezelések árai már tartalmazzák a spa szolgáltatások teljeskörű használatát.

 

 

Több mint 100 különböző masszázs, hammam, vizes kezelés, tespakolás- és radír, arckezelés, manikűr és pedikűr rituálé található meg a kínálatunkban. Minden testkezelés 100% bio alapanyagokkal végzik, magasan kvalifikált terapeutáink.

A Spa-ba látogató minden vendég különleges elbánásban részesül, hogy a nálunk töltött idő a tökéletes feltöltődésről szólhasson.

A spa szolgáltatások a következőt tartalmazzák: korlátlan fogyasztás a teaházban (bio teaválogatás, gyümölcsös frissítők, csokoládé, édes sütemények, sós snackek, friss gyümölcsök, ásványvíz, télen forralt bor), az infra/finn szauna sókabinnal kombinálva, esőzuhannyal kiegészített jacuzzi, törölköző, köntös, papucs, szauna lepedő, luxus tisztálkodó és kozmetikai szerek használata.