English
Magyar

Adatvédelem és Hasznos információk

Adatvédelem és Hasznos információk

Adatvédelem

 

A Mandala Day Spa az adatok védelme terén eleget tesz az újonnan bevezetett Európai Uniós törvényekhez tartozó kötelezettségeknek, és munkánk során- e törvénynek pontos betartásával szigorú titoktartást biztosítva használja fel a vendégektől kapott információkat.

Az Önök által megadott adatok a Mandala Day Spa-nál

 

  • Becsületesen és jogszerűen kezelődnek.
  • Csak meghatározott célokra használhatóak fel.
  • Csak a feltétlenül szükséges ideig kerülnek megőrzésre.
  • Az adatokhoz tartozó személyek jogainak figyelembevételével kezelendődnek.
  • Semmilyen körülmények között nem kerülhetnek ki a cég rendszereiből egy harmadik személynek.

 

Az Ön hozzájárulása

 

A Mandala Day Spa webáruházban történt regisztráció illetve voucher vásárlás során Ön hozzájárul a megadott személyes adatainak összegyűjtésében, feldolgozásában felhasználja a megadott személyes adatait rendelése végrehajtására, valamint ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeire az Ön számára tájékoztató anyagot, kereskedelmi ajánlatokat, hírlevelet küldjön.

Amennyiben adatkezelési eljárásunkat megváltoztatjuk a változásokat haladéktalanul feltüntetjük a webáruházunkban valamint tájékoztató emailt küldünk róla. Ennek köszönhetően Önnek mindig tudomása lesz arról, ha bármilyen változás történne adatvédelmi szabályzatunkkal, kapcsolattal, beleértve milyen adatokat gyűjtünk össze, hogyan használjuk fel ezeket, valamint kik számára tesszük hozzáférhetővé az adatokat.

A Mandala Day Spa biztosítja Önt, hogy az Ön adatait az érvényes személyes adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük. Az Ön felhatalmazása nélkül az Ön adatait harmadik személynek nem adjuk át.

 

Hasznos információk

 

Kezelés előtti információk

Szeretnénk, ha felejthetetlen és zavartalan élményben lenne része nálunk, a Mandala Day Spa-ban. Ennek érdekében szeretnénk megkérni minden kedves vendégünket, hogy a Spa területén mellőzzék a mobiltelefon használatát, illetve, hogy halkan beszéljenek.

Kérjük, hogy 30 perccel a megbeszélt időpont előtt érkezzen. Így a bejelentkezés kényelmesebb és kellemesebb lesz. Kérjük, minden egyes kezelés előtt töltse ki az egészségügyi adatlapunkat, ezzel az Ön kezelését szeretnének tökéletessé tenni. Kérem, jelezze, ha várandós, műtéten esett át, vagy bármilyen betegségben szenved. Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy az alkohol fogyasztása a kezelések előtt, közben, és közvetlenül a kezelések után nem javasolt.

Megértésüket köszönjük!

 

Ajándékkártya vásárlás

Bármely kezelésünkről ki tudunk állítani ajándékutalványt (minimum 16500 ft értékben). Az utalvány a kiállítás dátumától számított fél éven belül használható fel és bemutatóra szól. A lejárt utalványok felhasználása az alábbiak szerint alakul:

 Ha az utalvány tulajdonosa a lejárat dátuma előtt jelzi, hogy szeretné felhasználni ajándékutalványát,  egy hét áll rendelkezésre 50%-os értékvesztés ellenében.

Az utalvány felhasználáshoz időpontot kell egyeztetni telefonon vagy email-en. Foglaláskor, kérjük minden esetben adja meg az ajándékutalvány sorszámát. A nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes néhány héttel előre bejelentkezni, hogy biztosan tudjunk helyet adni. Pénz visszafizetést nem tudunk biztosítani a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet szerint, azonban a kártya átruházható, vagy bármely másik kezelésre becserélhető a kártyán szereplő kezelés árán belül. Ha egy drágább kezelést szeretne igénybe venni, mint ami a kártyán szerepel, csak a különbözetet kell kifizetnie.

 

Ajándékutalványok meghosszabbítása a jelenlegi COVID- járványhelyzet alatt

 

Minden utalványunkat, amely beleesett a zárvatartásunk időszakába (2020 március 16 és szeptember 1 között), meghosszabbítottunk automatikusan 5 és fél hónappal.

 Sajnos további hosszabbítás nem áll módunkban, hiszen a jelenlegi kormányrendelet értelmében még nyitva lehetünk, kezeléseink (masszázsok, kozmetika, manikűr/pedikűr) mind elérhetőek.

A jelenlegi helyzetben mindent megteszünk annak érdekében, hogy vendégeinknek biztonságos környezetet biztosítsunk, és hogy az egész létesítmény a jelenlegi előírásoknak megfelelően működjön.

Ha mégse szeretnék felhasználni az utalvány átruházható más személyre.

 

Kiszállítás (GLS)

 

Alapszolgáltatások:  Business-Parcel (0-40 kg) csomag esetén gyors és hatékony csomagszállítás háztól házig. Magyarországon, minden városban és településen a csomagokat, a felvételt követő munkanapon,

 

munkaidőben (8-17 óra között) kézbesítjük. Második kézbesítési kísérlet ingyenes.  Háztól házig szállítás minden címre  Csomagkézbesítés a felvételt követő munkanapon, Magyarország területén  Ingyenes másodszori kézbesítési kísérlet  Minden csomagra automatikus értékbiztosítás 50 000 Ft-ig, csomagonként  Track & Trace® technológia, internetes csomagkövetés, átvételi elismervény letölthető a honlapról  Call center címzettek részére 07:00 – 20:00 óráig Telefon: (+36 29) 886 700

 

A szolgáltatások igénybevételével a Megbízók a GLS General Logistics Systems “Általános Üzleti Feltételek”-et, valamint az “Általános Csomagbiztosítási Feltételek”-et elismerik és elfogadják.

 

Az árak csomagonként értendőek és nem tartalmazzák a mindenkor érvényben lévő ÁFÁ-t

 

Business csomag Csomagsúly Fuvardíj / csomag (Ft) 0,1 – 2 kg 1250 2,1 – 3 kg 1400 3,1 – 5 kg 1500 5,1 - 10 kg 1600 10,1 - 15 kg 1700 15,1 - 20 kg 1800 20,1 - 25 kg 2000 25,1 - 30 kg 2200 30,1 - 40 kg 2400

Express csomag, Sürgős, határidős csomag kézbesítése a felvételt követő munkanapon, legkésőbb 12 óráig. Csak meghatározott településeken, a települések listája a GLS honlapján található. A termék díja: fuvardíj + 50 %.

 

 

Vendégek számára elérhető szolgáltatások

A Mandala vendégeként létesítményünk spa részlegét igénybe veheti a kezelés előtt és után 2 órán keresztül. Bármely összeállított kezelési csomag vásárlásakor ingyenes a belépés és minden szolgáltatás igénybe vehető. Az SPA kezelés igénybe vétele nélkül is a vendégek rendelkezésére áll, ez esetben két órás belépő váltható, mely hétfőtől csütörtökig: 5500.- forint és péntektől vasárnapig: 7500.- forint, amely jakuzzi, szauna, öltöző valamint teaház teljes körű használatra jogosít.

Elvesztett tárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Értéktárgyait széfünkben megőrizzük a recepciónkon. Kérjük, kezelés után mindig ellenőrizze a helyiséget egyéb értéktárgyaiért, ne feledkezzen meg átöltözéskor köpenyének zsebeit ellenőrizni.

 

AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT MINDEN ESETBEN FENT TARTJUK!

 

Bejelentkezés

Időpontot személyesen, telefonon és email-en lehet egyeztetni. A kezelést megelőzően minden időpontot visszaigazolunk. Foglalása abban az esetben érvényes, amennyiben megadja mobiltelefonszámát, melyen el tudjuk érni a kezeléssel kapcsolatban. Kérjük, hogy fogadja megerősítő telefonhívásunkat vagy válaszoljon sms-ben, hiszen csak így tudjuk garantálni, hogy a megbeszélt időpont érvényes legyen. Visszaigazolás hiányában az előleg befizetéssel nem rendelkező kezeléseket töröljük. Az egy vagy két órás kezelések esetén törlését 24 órával, csomagok lemondását 48 órával, csoportok esetén 72 órával előre kell jelezni.

Csoportos (3 főtől) és 30.000.- forint feletti foglalások esetén az 50 %-os előleg fizetés feltétele a végleges foglalásnak. A befizetés történhet a kezelés előtt minimum 48 órával személyesen a recepción, ahol bankkártyával (Visa, Mastercard) vagy készpénzben tud fizetni. Illetve a banki átutalás vagy a kártyaadatok ismeretében a telefonon történő beterhelés is lehetséges. Az utaláshoz szükséges információk: 

 

11600006-00000000-78617597, Spa Operator Kft.

 

ERSTE Bank Hungary ZRT.

 

IBAN: HU57 116 00 00 60 00 00 00 07 86 17 597

 

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

 

Lemondás

Az előzetesen lefoglalt időpontok módosíthatóak. Mivel a kezelések időpontjai személyre szabottak, kérjük, minimum 24 órával előbb tegyék meg mindezt. Ez esetben lehetőségünk van mások számára felkínálni a felszabadult időpontot. Megértésüket előre is köszönjük!

 

24 órán belüli lemondás esetén az utalvány és az előleg (mely helyfoglalási díjnak minősül) 50%-os értékvesztéssel jár.

12 órán belüli lemondás esetén az utalvány és az előleg 100%-os értékvesztéssel jár.

 

Egészséggel kapcsolatos kérdések

Balesetek, sérülések
A Mandala Day Spa nem felelős a vendégek által elszenvedett sérülésekért.

 

Egészségi állapot

Kérjük minden egyes kezelés előtt töltse ki az egészségügyi adatlapunkat, ezzel az Ön kezelését szeretnénk tökéletessé tenni. Kérjük vegye figyelembe, hogy fennálló egészségügyi probléma esetén kizárólag a recepció által javasolt kezelések vehetők igénybe. Kérem jelezze, ha várandós, műtéten esett át, vagy bármilyen betegségben szenved. Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy az alkohol fogyasztása a kezelések előtt, közben, és közvetlenül a kezelések után nem javasolt.

 

Érték megőrzés

A Spa-ban az öltöző szekrények zárhatóak, ennek ellenére nem javasoljuk, hogy nagyobb értéket hozzon magával, mivel az ékszereket a kezelések előtt le kell vennie. A Spa nem vállal felelősséget a szekrényekben hagyott értékekért. Megértésüket köszönjük!

 

Adatvédelem

Az Ön személyes adatainak biztonsága kiemelten fontos számunkra. A nálunk tárolt adatokat nem adjuk tovább és nem osztjuk meg harmadik személlyel. Adatainak magasfokú védelmére és azok helyes kezelésére törekszünk, bármilyen kérdéssel forduljon cégünkhöz:

Mandala Day Spa-Spa Operator Kft.
1133, Budapest, Ipoly utca 8.
Telefon: +36 1 491 0078
Email: info@mandaladayspa.hu

 

Milyen személyes adatokat gyűjtünk?

Az Ön által önkét,a regisztrációs folyamat során megadott adatokat tároljuk.  Website-unkat regisztráció nélkül is használhatja, de ha bizonyos funkciókat szeretne használni - úgy mint hírlevél feliratkozás, és vásárlási funkciók, létre kell hoznia egy személyes fiókot. Ezen kívül kérhetjük még személyes információit ha Ügyfélszolgálatunkkal lép kapcsolatba, ez lehetővé teszi számunkra vendégeink személyes azonosítását ha szogáltatásainkat szeretnék igénybe venni.

A Mandala Day Spa-ba tett látogatása során összegyűjtött személyes adatait központi adatbázisunkban tároljuk. Milyen infortmációkat gyűjtünk a látogatás során? Vendégeink preferenciáit, a kezelések és a spa értékelését listázzuk, az összegyűtött adatok alapján a jövőben az Ön által megadott email címre promóciós ajánlatot küldhessünk ki. 

Személyes, telefonos, vagy emailes foglalás esetén elkérjük vendégeink nevét, telefonszámát, email címét, valamint ha a kezelés értéke meghaladja a 40 000 forintot, 50% előleget kérünk az értékből. Az így szerzett információkat a kezelés véglegesítésére használjuk.

 

Hogyan használjuk személyes adatait?

Az adatokat amit rögzítünk, a jövőben felhasználhatjuk:

- Foglalások és kezelések időpontjának megerősítésére

- Látogatói elégedettség felmérésére

- Email küldésére, ami kapcsolatban áll nálunk tett látogatásával

- Különleges és személyre szabott ajánlatainkkal kereshetjük meg

 

Kivel osztjuk meg személyes adatait?

Vendégeink előzetes engedélye nélkül semmilyen körülmények között sem továbbítjuk harmadik fél részére a nálunk tárol személyes adatokat. Fenntartjuk a jogot személyes adatok kiszolgáltatására ha bírósági eljárás, határozat vagy rendelet írja elő, vagy ha szükségesnek érezzük azt jogaink megvédéséhez. Megoszthatunk továbbá adatlistákat - mely személyes információkat nem tartalmaz - harmadik felekkel statisztika vagy demográfiai adatszolgáltatás céljából.