English
Magyar

Lánybúcsú & Rendezvény

Lánybúcsú & Rendezvény

Pihenjen barátaival vagy kollégáival a nyugalom különleges oázisában, amely kompromisszumok nélküli luxust kínál a szolgáltatások díjnyertes minőségén és a gyönyörű belső dizájnon keresztül. A Mandala Day Spa egyedülálló élményt kínál, legyen szó kényeztető spa kezelésről, születésnapról, céges rendezvényről vagy lánybúcsúról.


Engedje, hogy elvarázsoljuk Önt és barátait és töltsenek nálunk néhány varázslatos órát vagy akár egy egész napot. A programokat minden esetben személyre szabottan, az egyedi igények szerint állítjuk össze. Lehetőség van masszázsraegzotikus spa csomagok, kozmetikai kezelések illetve manikűr-pedikűr szolgáltatások igénybevételére is. 

A kezeléseket követően harmónia és kikapcsolódás várja annak a rendkívüli élménynek köszönhetően, amit a teaház kínálata és a teljes körű spa szolgáltatások nyújtanak.  A Mandala Day Spa szolgáltatásai előzetes foglalás esetén akár zártkörűen is élvezhetőek kiegészítve sushi és saláta büfével illetve bor és pezsgő bárral. Ezen felül külön kérés esetén lehetőség van bor-vagy csokoládé kóstolóra valamint sminkre és sminktanácsadásra.

 

 

További kérdés és ajánlatkérés esetén kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőség:

 

 

+36 1 491 0078

marketing@mandaladayspa.hu