English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Balinéz masszázs

Balinéz masszázs
60 perc: 18000HUF
75 perc: 22500HUF
90 perc: 25500HUF
wellness, hátmasszázs, lávaköves masszázs, balinéz masszázs,

A tradicionális Balinéz masszázs számos keleti technikán alapul, használja többek között a Svéd masszázs, a Lomi-lomi, Akupresszúra és az indiai Ajurvéda fogásait.

A masszázs fő célja a testi és lelki feszültség oldás, amit a gyengéd és erősebb fogások váltakozása segít elő.

+36 1 491 0078

Páratlan élmény az istenek szigetéről . . .  

Balinéz masszázs , Mandala Day SPA , Budapest

Balinéz masszázs

A balinéz masszázs Bali szigetéről származik, mely Indonézia 33 tartományának egyike. Ez a masszázs egy, a tradicionális indonéz masszázsok közül, mely kitűnő pihentető hatással bír, mivel különböző masszázstechnikák egyedi kombinációját alkalmazza.

A kezelés fő célja az elme ellazítása . Így felhasználja és elegyíti , az Indonéz- szigetvilág elsősorban szépítő és pihentető elemeket, az indiai ayurveda gyógyító technikáit, a kínai akupresszúrát, a stresszoldó svédmasszázs finoman átgyúró és dörzsölő fogásait. Mindezek mellett a relaxáló balinéz fogások szintén gyógyító, életteli érintését.

 

Alapvető technikái

*    Akupresszúra, mely az akupunktúrás pontok kézzel való nyomása. A hagyományos kínai gyógymód felerősítve a szervezet öngyógyító folyamatait.

*    Reflexológia, hasonlóan az akupresszúrához ,azonban legfőképpen a talpon, tenyéren és fülön gyakorolt nyomás tudományos technikája. melynek szintén célja , hogy támogassa az emberi szervezet saját gyógyító erőit.

*    Aromaterápia: a test és lélek ellazítására. Az ősi gyógymód manapság viszont reneszánszát éli, hiszen számos panasz enyhíthető ezzel a módszerrel. Ilyenek például a stressz okozta tünetek, fejfájás, migrén, bőrelváltozások vagy a szorongás. A legalapvetőbb esszenciák a levendula, szantálfa, ilang-ilang, kamilla.

 

Balinéz masszázs

A balinéz masszázs hatása

Az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig körülölelik a testet és az orron ét belélegezve hatnak . Támogatást nyújt a méregtelenítésben, ellazítja az izomzatot, erősíti az immunrendszert, a bőrt rugalmassá, puhává teszi, és nem utolsó sorban a megviselt lelket felüdíti.