English
Magyar

Ajurvédikus masszázs Shirodhara olaj kezeléssel

Ajurvédikus masszázs Shirodhara olaj kezeléssel
75 perc: 32175HUF
90 perc: 36465HUF

Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat. Ne hagyják ki a Mandala Spritituális Fürdőnket se, most mindössze 3900 Ft a kezelés mellé.

spa, wellness, egészség, wellness Budapest,

Igen gyengéd, tökéletes relaxációt elősegítő teljes testmasszázs az ősi Indiából, mely során bőséges mennyiségű meleg szezámolajat viszünk fel a testre mély simító mozdulatokkal. A masszázs során a test és lélek harmóniáját egyaránt helyreállítjuk és energiával töltjük fel.

A masszázs végén, a homlokon található 'harmadik szemre' szintén meleg olajat csorgatunk. Az eredmény elkápráztat – egészséges ragyogás, tiszta tekintetű szemek, a test és szellem kapcsolatának érzékelése, illetve tökéletes nyugodtság vár ránk a kezelés végén.

+36 1 491 0078

 

- Ajurvédikus masszázs Shirodhara olaj kezeléssel -

 

Az ayurvéda ősi indiai gyógyászati rendszer, mely az élet tudományát jelenti . Az ie. 5000 évvel ezelőtti Védák már tudósítanak róla. Egyik gyik fontos része a gyógymasszázs. Az Abhyanga masszázs megteremti a test, a szellem és lélek harmóniáját, az emberi szervezet belső energiáinak egyensúlyát. Emellett hatékonyan levezeti a stresszt és a régi mintákat megtartó feszültségeket, és beindítja a szervezet öngyógyító képességét.

 

ayurveda

 

 

A meleg olajokkal végzett kényeztető masszázs elősegíti a méregtelenítési folyamatokat és serkenti a méreganyagok távozását a bőrön keresztül.

A masszázs végeztével kínáljuk a Shirodhart, ami a homlokra folyamatos sugárban folyó olajjal végzett kezelés. AShirodhara a szanszkrit „shiro” (fej) és a „dhara” (sugár, áram) kifejezésekből származik. Célja a harmadik szem megnyitása, a tudat kiterjesztése, és fokozza a vérkeringést az agyban. Segíti a félelem, szorongás, depresszió megszüntetését. Kezelhető vele a stressz, az álmatlanság és a memóriazavar. Sőt a szezámolaj mélyen táplálja a bőrt és a hajat.

  shirodhara

 

 

Figyelmébe ajánljuk a Ajurvédikus négy kezes masszázst Shirodhara olaj kezeléssel, melyet a következő weboldalon talál meg:

http://www.mandaladayspa.hu/spa-ajurvedikus