English
Magyar

Nyak Nirvána és frissítő lábmasszázs

Nyak Nirvána és frissítő lábmasszázs
60 perc: 23595HUF

Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat. Ne hagyják ki a Mandala Spritituális Fürdőnket se, most mindössze 3900 Ft a kezelés mellé.

láb masszázs, talpmasszázs, lávaköves masszázs,relaxáló masszázs

A kezelés célja a nyak és a vállöv feszességének oldása, illetve a fájdalom elűzése. A kezelés meleg, hideg és meleg kamillás borogatással, illetve átmozgatással kezdődik, majd a problémára fókuszáló masszázzsal folytatódik, melyek együttesen garantáltan oldják a feszültséget, illetve az izomfájdalmat. A kezelés végén a fáradt lábakat is felfrissítjük egy relaxáló, több technikát alkalmazó talp és lábszár masszázzsal.

+36 1 491 0078

Nyak Nirvána - A nyak fájdalmának enyhítésére

A nyak- és hátfájás lassan népbetegségnek számít, talán nincs is olyan ismerősünk, aki időről-időre ne panaszkodna nyaki. vagy hátfájdalomra. Mint tudjuk, nem kell fizikai munkát végezni ahhoz, hogy a panasz jelentkezzen, hogy leggyakoribb kiváltó oka a rossz testtartás, a stressz, a rengeteg ülő munka.

A hát izmait ért terhelés következtében a feszült izomgötegek kimozdítják a csigolyákat a helyükről, így testünk képtelen lesz egyészséges módon funkcionálni. Mindez nem csak napi rutint nehezíti meg, de az izmok fájdalma kisugározhat, és fejfájást is okozhat. Ilyenkor célszerű ellátogatni egy masszázs szalonba vagy egy spa -ba, hogy szakértő kezek között találjunk enyhítő megoldást a kínzó fájdalomra. A Nyak Nirvána masszázs elsődleges célja, hogy a vállak, és a nyak izmait ellazítsa, kimozgassa. Ezt segíti elő a népi gyógyászatban is ismert kamilla, külső alkalmazás esetén a benne lévő illóolajok a bőrön keresztül szívodnak fel és fejtik ki gyulladáscsökkentő hatásukat. Izomfájdalmakra, izomhúzódásokra borogatásként már több száz éve használják.

A terápia végén a lábak is átmasszírozásra kerülnek, így azok számára, akik a mindennapokban ülő munkát végeznek, mindkét kritikus terület kezelés alá kerül. Ez magába foglalja a lábszárak és a talpak gyengéd masszázsát. Azon kívül hogy igen kellemes érzetet biztosít, beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusait, serkenti a vér - és nyirokkeringést, valamint a belső szervek funkcionális zavaraira is megoldást jelent. Teljes talp és lábmasszázst gyakran ajánlják a szakaemberek anyagcsere zavarok kezelésére, de hatásos lelki problémák orvosolására is.