English
Magyar

Abhyanga masszázs

Abhyanga masszázs
60 perc: 25740HUF
75 perc: 32175HUF

Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat. Ne hagyják ki a Mandala Spritituális Fürdőnket se, most mindössze 3900 Ft a kezelés mellé.

Abhyanga masszázs

Igen gyengéd, mély relaxációt elősegítő 2 kezes testmasszázs az ősi Indiából, mely során bőséges mennyiségű meleg szezámolajat viszünk fel a testre. A masszázs során a test és lélek harmóniáját egyaránt helyreállítjuk a mély simító mozdulatokkal. A kezelés tökéletes pihenést tesz lehetővé, miközben az antioxidánsokban gazdag szezám olaj erősíti a bőr szerkezetét, táplálja az egész testet és hosszú életet eredményez.

+36 1 491 0078

Ajurvédikus masszázs az ősi Indiából

- Abhyanga Masszázs - 

 

 

Az Abhyanga szanszkrit eredetű szó, a teljes test olajos masszázsát jelenti. A kezelésnek alapvetően két célja van. Az első a méregtelenítés, a megrekedt és leülepedett méreganyagok felszabadítása a testből, az alkalmazott masszázstechnika és a használt masszázsolajok segítségével. A másik cél a testi és lelki harmónia kiteljesítése, a test és a lélek felfrissítése. 

A masszázs jellegét tekintve eltér a Nyugati masszázs típusoktól, nem az erős, gyúró mozdulatokból építkezik, inkább lazító, simító, és dörzsölő fogásokból épül fel. Az Ayurvéda a legősibb gyógyító tudomány, Indiából származik. Az ie. 5000 évvel ezelőtti Védák már tudósítanak róla.

 

Abhyanga masszázs

 

A meleg olajokkal végzett kényeztető masszázs elősegíti a méregtelenítési folyamatokat és serkenti a méreganyagok távozását a bőrön keresztül. A masszázs az egyik legjobb módszer a test energiaáramlásának és a salakanyagok kiválasztásának serkentésére.

 

Az ayurvédikus masszázs legfőbb jótékony hatásai:

- segít megbirkózni a napi stresszel

- javítja a vérkeringést

- javítja a vér oxigénszintjét

- oldja az izomfeszültségeket

- serkenti az emésztőrendszer működését

- segíti a méregtelenítését

 

_______________________________________________________________________

Mandala Day Spa masszázskínálatában megtalálható az Abhyanga masszázs négy kezes verziója, további információért látogasson el a következő weboldalra:

http://www.mandaladayspa.hu/abhyanga-masszazs-negykezes