English
Magyar

Tetőtől talpig kiegyensúlyozó masszázs

Tetőtől talpig kiegyensúlyozó masszázs
90 perc: 36465HUF

Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat. Ne hagyják ki a Mandala Spritituális Fürdőnket se, most mindössze 3900 Ft a kezelés mellé.

lávaköves masszázs, relaxáló masszázs, shiatsu masszázs

Egy speciális masszázs a tetőtől talpig felüdülni vágyóknak. A kezelés során részletesen átmasszírozzuk az egész testet a hajas fejbőrtől a lábujjakig. Mozdulatai csökkentik a feszültséget, az izomok merevségét, emellett serkentik a vérkeringést és fájdalomcsillapító hatással is bírnak.

 

 

 

+36 1 491 0078

Maga a masszázs szó görög eredetű, a "massein", gyúrni igéből alakult ki, a kifejezés ma általánosan az összes masszázstechnikára értendő. A terápia szó szintén görög gyökerekre tekint vissza, utalva ezzel a masszázsterápiák gyógyító hatására.

 

A történelem során minden kultúrában, kontinensen felbukkant, több írott forrás is említi hogy már az ókórtól kezdve alkalmazták izomfájdalmak enyhítésére. A tudomány fejlődésével azonban ma már ezen kívül több, szervezetre gyakorolt hatása is igazolható. Az a testi, mentális, és lelki egészségmegőrzésben fontos szerepet játszik.

 

A masszázsterápia jótékony hatásai...

A bőrre

Eltávolítja az elhalt hámsejteket, lassítja az öregedést, mivel növeli a bőr ellenálló képességét, ezáltal rugalmasabb lesz, ezen kívül serkenti a bőr kiválasztó munkáját(faggyú- és izzadtságmirigyek).

 

Vérkeringésre

Vérkeringésnövelő hatása tudományosan alátámasztott, a masszázs mozdulatok révén képes többszörösére növelni a mélyebb szövetek vérellátását, ez által a sérült szövetek gyorsabban tudnak regenerálódni. A megfelelő vérellátás javítja a sejtek és a test oxigénellátását, nyirokműködés serkentő, a lerakódott salakanyagok gyorsabban távoznak a szervezetből.

 

Belső szervekre

Ez a hatás elsősorban a reflexológiánál ismert, azonban más, a reflexológia fogásait alkalmazó technikáknál is érvényesül. A test bizonyos zónái kapcsolatban állnak adott belső szervekkel, így a külső pontokat stimulálva javulás érhető el szervi panaszok esetén.

 

Izmokra és ízületekre

A masszázs detonizálja, ellazítja a merev izomkötegeket.

 

Idegrendszerre

Bizonyos technikák az idegvégződésekre is nyomást gyakorolnak, így segítséget nyújthat ideggyulladás esetén, fájdalomcsillapító hatása igazolható.