English
Magyar

Shea vajas masszázs

Shea vajas masszázs
60 perc: 25740HUF
75 perc: 32175HUF
90 perc: 36465HUF

Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat. Ne hagyják ki a Mandala Spritituális Fürdőnket se, most mindössze 3900 Ft a kezelés mellé.

lávaköves masszázs, shea vaj, shiatsu masszázs, wellness, spa

 

Afrikai shea vajjal végzett, a svéd masszázs alapmozdulataira épülő masszázs rituálé, tik fa alkalmazásával. A relaxáló masszázs céja az izmok ellazítása. A nyugat- afrikai karité fa terméséből nyert shea vajat Afrika arany ajándékaként is emlegetik különleges bőrnyugtató, feszesítő és hidratáló hatása miatt. 100% tisztaságú, természetes növényi zsiradék, gazdag zsírsavakban és vitaminokban.

+36 1 491 0078

 

-  Afrika aranya, a shea vaj  -

 

Sheavajas masszázs

 

 

A shea vaj egy Közép-Afrikában élő fa, a karité fa terméséből készül. A karité fa 20 éves korában hozza első, nagy, szilvára hasonlító, csonthéjas terméseit, és akár 200 éven keresztül is terem. A leszüretelt gyümölcsök igen magas zsírtartalommal ( 60-70% ) rendelkeznek. A hagyományos feldolgozás eredménye egy közepes keménységű, törtfehér színű növényi zsiradék, amelyet shea vajnak hívnak.

A shea vaj különösen hatékony hidratáló, mivel rengeteg olyan zsírsavat tartalmaz, ami szükséges ahhoz, hogy bőrünk megtartsa nedvességtartalmát és rugalmasságát. Alapvető hatása, hogy a bőrt finomabbá teszi, a ráncokat lágyítja, a bőrirritációkat, pattanásokat csökkenti. A benne található E-vitamin és béta-karotin bőrpuhító, regeneráló hatású. További felhasználási lehetőségei közé sorolható az ekcéma és pikkelysömör tüneteinek csökkentése.

  

Sheavaj

 

A shea vaj puha, vajszerű textúrája miatt könnyen felszívódik a bőrbe, hosszantartó hidratáló hatást fejt ki, serkenti a bőr öngyógyító képességét. Sokan nem tudják , de a shea vaj természetes módon 5 / 6-os fényvédőfaktorral rendelkezik, így kitűnő választás lehet a már lebarnult bőrünknek.

Érdemes tehát kipróbálni a shea vajas masszázs rituálét, mely során bőre mélyen hidratált lesz és  garantáltan megújul.

 

________________________________________________________________

 

A következő kényeztető kezeléseket is ajánljuk figyelmébe:

http://www.mandaladayspa.hu/wellness-aromaterapia 

http://www.mandaladayspa.hu/Spa-wellness-fahejas