English
Magyar

Abhyanga négy kezes masszázs

Abhyanga négy kezes masszázs
60 perc: 47905HUF
75 perc: 50050HUF

Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat. Ne hagyják ki a Mandala Spritituális Fürdőnket se, most mindössze 3900 Ft a kezelés mellé.

Abhyanga négy kezes masszázs image 1

Igen gyengéd, mély relaxációt elősegítő 4 kezes testmasszázs (két terapeuta végzi) az ősi Indiából, mely során bőséges mennyiségű meleg szezámolajat viszünk fel a testre. Az ősi védikus szövegek is méltatják áldásos hatásait. Az egyik így említi: "Adj magadnak minden nap olajos masszázst, kibékíti Vata-t és Kapha-t és Pittá-t!"

A masszázs csökkenti a fáradtságot, növeli a kitartást, örömet okoz, tökéletes pihenést tesz lehetővé, erősíti a bőr szerkezetét, táplálja az egész testet és hosszú életet eredményez.

 

+36 1 491 0078

 

- Abhyanga négy kezes masszázs -

 

Az ayurvéda ősi indiai gyógyászati rendszer, az ie. 5000 évvel ezelőtti Védák már tudósítanak róla. Az ayurvédikus tudomány egyik fontos része a gyógymasszázs.

 

Ayurveda

 

Az Abhyanga négy kezes masszázs megteremti a test, a szellem és lélek harmóniáját, az emberi szervezet belső energiáinak egyensúlyát. Különlegessége abban rejlik , hogy két masszőr egy időben, egymást kiegészítő módon, luxust élményt nyújtó felejthetetlen kezelést ad. A masszázs jellegét tekintve eltér a Nyugati masszázs típusoktól, nem az erős, gyúró mozdulatokból építkezik, inkább lazító, simító, és dörzsölő fogásokból épül fel.

A meleg szezámolajjal végzett kényeztető masszázs elősegíti a méregtelenítési folyamatokat és serkenti a méreganyagok távozását a bőrön keresztül. Jó hatással van az emésztésre is. Ezenfelül mélyen táplálja a bőrt. Hatásai közt még szerepel az idegek megnyugtatása, a fejfájás, migrén, álmatlanság és különféle szellemi kimerülés megszüntetés.

A masszázs csökkenti a fáradtságot, növeli a kitartást, örömet okoz, tökéletes pihenést tesz lehetővé, erősíti a bőr szerkezetét, táplálja az egész testet és hosszú életet eredményez.

 

4 hands

 

Figyelmébe ajánljuk a Ajurvédikus négy kezes masszázst Shirodhara olaj kezeléssel, melyet a következő weboldalon talál meg:

http://www.mandaladayspa.hu/spa-ajurvedikus