English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Varázslatos meleg lávaköves masszázs

Varázslatos meleg lávaköves masszázs
75 perc: 22500HUF
90 perc: 25500HUF
Varázslatos meleg lávaköves masszázs image 1

A különleges masszázstípus során speciálisan felmelegített vulkanikus köveket használunk. Ezt a technológiát egyesítjük a Svédmasszázzsal, melynek gyógyító hatása egyaránt kiterjed mind a bőrre, mind pedig az izmokra. Ellazító és egyben vérkeringés fokozó hatása van. Ideális relaxációhoz, valamint elősegíti a lelki megfiatalodást.

+36 1 491 0078

 

Érdekességek a témáról . . .

A lávaköves masszázs több mint ezer éves múltra tekint vissza, a felmelegített, testre helyezett köveket terápiás célból, az izomfájdalmak enyhítésére már az indiaiak, és az amerikai őslakosok is használták. Egyes források szerint több, mint 2000 éve használtak felmelegített köveket Kína területén.

A terápia modern, XX. századi újjáéledését követően a masszázs szinte minden spa kínálatába bekerült. A manapság kínált lávaköves masszázs az amerikai Mary Nelson nevéhez fűződik.

 

Lávaköves masszázs

 

A speciális kezelés a svéd masszázs mozdulataira épül, azonban a testre helyezett, felmelegített bazalt kövek számos jótékony hatásuknak köszönhetően teszik igazán különlegessé az élményt.

A vulkanikus kőzet kristályszerkezete révén kiválóan tartja és egyenletesen adja le a hőt (körülbelül 40-55 fokosra hevített lávakövek), így a meleg hatására az izmok és inak felmelegednek míg a bőrbe masszírozott olaj a mélyebb rétegekbe is képes behatolni. A bazalt kövek finom felülete még különlegesebbé teszik a masszázsélményt.

 

Lávaköves masszázs

 

A test és a szellem egyszerre kapcsol ki, és jut el a teljes kiegyensúlyozottság állapotába. A kezelés kúraszerűen javasolt. A felszabaduló energia segítségével az izületek és az izmok fellélegeznek, a szellem pedig egyensúlyba kerül.

 

_______________________________________________________________________

 

Engedje meg , hogy figyelmébe ajánljuk az Indián hideg meleg lávaköves masszázst is, melyet a következő weboldalon tud megtekinteni:

http://www.mandaladayspa.hu/spa-wellness-lavakoves