English
Magyar

Fájdaloműző kezelés mágnes lámpa terápiával

Fájdaloműző kezelés mágnes lámpa terápiával
60 perc: 25740HUF
75 perc: 32175HUF

Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat.Ne hagyják ki a Mandala Spritituális Fürdőnket se, most mindössze 3900 Ft a kezelés mellé.

Mágnes lámpa

A hagyományos kínai orvoslás teóriája húzódik meg a „csodalámpa” az egészséges emberi testtel megegyező, elektromágneses rezgésekre épülő működési elve mögött. Kínai és koreai tanulmányok kimutatták, hogy a lámpa klinikailag bizonyítottan mikro-keringést teremt, amely megegyezik a vér áramlásával a test bármely részén, így képes a tápanyagok szállítására, a salakanyagok kiürítésére és a javításért felelős sejtek küldésére. Az FDA által besorolással is rendelkezik a lámpa, azok közé a sugárzó készülékek közé tartozik, amelyek időszakos segítséget nyújtanak krónikus fájdalom vagy ízületi gyulladás esetén.

A Mandala Day Spa-ban ezt a csodálatos kezelést masszázzsal kombináljuk, így akár a hát felső vagy alsó részén jelentkező fájdalomról, akár izom vagy ízületi bántalmakról legyen szó, a kezelés nagymértékben csökkenti a fájdalmat.

+36 1 491 0078

A hagyományos kínai orvoslásról. . .

 

A hagyományos kínai orvoslás , különféle Kínából eredő hagyományos orvosi metódusokat takar. Olyan terpiát, gyógykezeléseket jelöl, mint az akupunktúra, a gyógynövénykúrák, étrendterápiák, Tui na masszázs. Eredete évezredekre vezethető vissza. A betegségek elleni évezredes küzdelem tapasztalati összefoglalása fontos részét képezi a kínai kulturális hagyományoknak.

A hagyományos kínai orvoslás elmélete rendkívül összetett , a természet, a kozmosz és az emberi test aprólékos megfigyelésén alapszik.

 

Elmélete legfőbb elméleti alapjai például:

*    Jin-jang

*    Öt elem tana

*    Emberi test csatorna (meridián)

      rendszere

*    Zand Fu elmélet

*    Négy réteg

 

Míg Ázsiában a hagyományos kínai orvoslás az elsődleges orvosi ellátás része , addig a nyugati világban kiegészítő , illetve alternatív orvosi rendszernek tekintik. Gyakorta a Qigong-ot és a Tai-chi-t is szorosan összefüggésbe hozzák a hagyományos kínai orvoslással, amik olyan komplex mozgásformák , melyek egyaránt hatással vannak a testre , lélekre és az elmére.

 A Mandala Day Spa masszázskínálatában megtalálható a Melegpárnás hátmasszázs és Mélyszövet masszázs is. További információért kérjük látogasson el a következő weboldalakra :

http://www.mandaladayspa.hu/spa-budapest-hatmasszazs 

http://www.mandaladayspa.hu/sportmasszazs_melyszovet