English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Távol- Kelettől Nyugatig kombinált masszázs

Távol- Kelettől Nyugatig kombinált masszázs
60 perc: 18150HUF
75 perc: 21450HUF
90 perc: 25850HUF
wellness, lávaköves masszázs,

 

Ezt a kombinált kezelést a legtapasztaltabb terapeutáink végzik a svéd masszázs fogásainak, valamint a shiatsu, yumeiho és thai masszázs nyújtásainak kombinálásával. A hátizmok megdolgozására különböző eszközöket (pindák, köpöly) is alkalmazunk, melyek jótékony hatással vannak a vérketingés fokozására. E kezelés kitűnő hatással van az idegrendszerre, izmokra, izületekre, emellett relaxáló és stresszoldó hatású.

+36 1 491 0078

A kombinált masszázs előnyei

Rengeteg budapesti gyógyfürdő, spa, és masszázsszalon kínálatában megtalálható a kombinált masszázs, de mit is jelent ez a fajta terápia?

Ahogy a nevéből is kiderül, többfajta masszázs kombinációja. Hogy milyen masszázsok, az spa -nként változhat. A leggyakoribbak a svéd masszázs, a mélyszöveti masszázs, a reflexológia, és a passzív kimozgatási technikáinak ötvözetei.

Mire kell számítani?

Ahogy a legtöbb masszázst, a terapeuta ezt is a törülközővel borított meztelen testen végzi, mivel ez a típus több fogást és technikát is felvonultat, célszerű egyeztetni a kezelés előtt a vendég panaszait és preferenciáit, hogy a masszőr a megfelelő területre tudjon koncentrálni.

Tökéletes választás azok számára, akik még nem jártak masszázs szalonban, hiszen egy alkalom alatt több technikát is ki tudnak próbálni, így a későbbiekben bátrabban válogathatnak a kezelések között. Egyik legfőbb előnye, hogy a fogások kombinációja erősíti a kezelés nyújtotta gyógyító hatást, például a különféle eszközök (pinda, köpöly) és a svédmasszázs együttes alkalmazása kétségtelenül nagyobb vérkeringésserkentő hatással bír majd mint a két típus külön-külön. Ezen kívül egy masszázson belül élvezhetjük, és megtapasztalhatjuk a hagyományos kínai orvoslás, és a nyugati, mai szemmel nézve jóval tudományosabb alapokra helyezett testkezelések hatásait.