English
Magyar

Tápláló kismama masszázs

Tápláló kismama masszázs
60 perc: 25740HUF

Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat. Ne hagyják ki a Mandala Spritituális Fürdőnket se, most mindössze 3900 Ft a kezelés mellé.

kismama masszázs

 

Ezt a kipróbált és biztonságos masszázst a várandósság 12. hetétől kezdődően végezzük, olyan különleges, oldalt fekvő pozícióban, mely teljes ellazulást és relaxálást biztosít a kismamának.

A terhesség 12.hete előtt semmilyen masszázs nem ajánlott!

+36 1 491 0078

 

- Tápláló masszázs kismamáknak -

 

 Napjainkban egyre népszerűbbé válik a tápláló kismama masszázs. A masszázs ma már Európa több országában is népszerű kiegészítő terápia a terhességi hátfájás esetén.

 

Kismama masszázs

 

 

Miért ne élvezhetnénk a masszázsterápia jótékony hatásait áldott állapotban? Tudományosan bizonyított, hogy a kismama masszázs jótékony hatással van a leendő anyára és magzatára egyaránt. Kialakítottunk egy olyan biztonságos, lágy és pihentető kezelést, melyet magabiztosan kipróbálhat bárki a terhesség 12. hetétől. Amennyiben Ön veszélyeztetett terhes , kérjük mindenképpen konzultáljon a masszázs lehetőségéről orvosával!

 

Kismama masszázs

 

A masszázs lágy és pihentető, azonban sok szempontból különbözik a hagyományos masszázsterápiáktól. A kezelés során kényelmes, oldalt fekvő testhelyzetben zajlik a masszírozás. A tapasztalt masszázsterapeuta pontosan tudja, mely technikákat alkalmazhatja várandós vendégeken, illetve mely testrészeket tilos a kezelés során masszírozni.

Érdemes kipróbálni ezt az egyedülálló terápiát, mely gyakori része lehet a csodálatos 9 hónapos várakozásnak! 

 

__________________________________________________________________________

 

Kiegészítő kezelésként figyelmébe ajánljuk 20 perce arcmasszázsunkat:

http://www.mandaladayspa.hu/Spa-arcmasszazs