English
Magyar

Ajurvédikus négy kezes masszázs Shirodhara olaj kezeléssel

Ajurvédikus négy kezes masszázs Shirodhara olaj kezeléssel
75 perc: 55055HUF
90 perc: 62205HUF

Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat. Ne hagyják ki a Mandala Spritituális Fürdőnket se, most mindössze 3900 Ft a kezelés mellé.

spa, wellness, wellness Budapest, négy kezes masszázs

Igen gyengéd, tökéletes relaxációt elősegítő négy kezes testmasszázs az ősi Indiából, mely során bőséges mennyiségű meleg szezámolajat viszünk fel a testre mély simító mozdulatokkal. 

A masszázs végeztével a homlokon található 'harmadik szemre' szintén meleg olajat csorgatunk. Az eredmény elkápráztat – egészséges ragyogás, tiszta tekintetű szemek, a test és szellem kapcsolatának érzékelése, illetve tökéletes nyugodtság vár ránk a kezelés végén.

+36 1 491 0078

 

- Ajurvédikus négy kezes masszázs Shirodhara olaj kezeléssel -

 

A történelem során minden kultúrában, kontinensen felbukkant, több írott forrás is említi hogy már az ókórtól kezdve alkalmazták izomfájdalmak enyhítésére. A tudomány fejlődésével azonban ma már ezen kívül több, szervezetre gyakorolt hatása is igazolható. Az a testi, mentális, és lelki egészségmegőrzésben fontos szerepet játszik. Ennek az ősi indiai kezelésnek alapvetően két célja van. Az első a méregtelenítés, a megrekedt és leülepedett méreganyagok felszabadítása a testből, az alkalmazott masszázstechnika és a használt masszázsolajok segítségével. A másik cél a testi és lelki harmónia kiteljesítése, a test és a lélek felfrissítése. 

 

ayurveda

 

Az Ajurvédikus négy kezes masszázs Shirodhara olaj kezelésselmasszázs , ahogy már említettük, megteremti a test, a szellem és lélek harmóniáját, az emberi szervezet belső energiáinak egyensúlyát. Különlegessége abban rejlik , hogy két masszőr egy időben, egymást kiegészítő módon, luxust élményt nyújtó felejthetetlen kezelést ad. A masszázs jellegét tekintve eltér a Nyugati masszázs típusoktól, nem az erős, gyúró mozdulatokból építkezik, inkább lazító, simító, és dörzsölő fogásokból épül fel.

 

shirodhara

 

A masszázs végeztével kínáljuk a Shirodhart, ami a homlokra folyamatos sugárban folyó olajjal végzett kezelés. A Shirodhara a szanszkrit „shiro” (fej) és a „dhara” (sugár, áram) kifejezésekből származik. Célja a harmadik szem megnyitása, a tudat kiterjesztése, és fokozza a vérkeringést az agyban. Segíti a félelem, szorongás, depresszió megszüntetését. Kezelhető vele a stressz, az álmatlanság és a memóriazavar. Sőt a szezámolaj mélyen táplálja a bőrt és a hajat.

 

Figyelmébe ajánljuk a Ajurvédikus masszázst Shirodhara olaj kezeléssel, melyet a következő weboldalon talál meg:

http://www.mandaladayspa.hu/spa-ajurvedikus