English
Magyar

Indián hideg-meleg lávaköves masszázs

Indián hideg-meleg lávaköves masszázs
75 perc: 32175HUF
90 perc: 36465HUF

Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat. Ne hagyják ki a Mandala Spritituális Fürdőnket se, most mindössze 3900 Ft a kezelés mellé.

spa, wellness

Az innovatív, egész testre kiterjedő masszázs során felmelegített lávaköveket helyezünk a test különböző pontjaira, majd meleg és hideg a kövekkel átmasszírozzuk az egész testet. A kő-terápia felülmúlja a hagyományos kézi masszázs érzetét és segít megelőzni az izomsérülést, fokozza a keringési rendszer működését, méregtelenít és mélyen relaxál. Fontos szerepet játszik a stressz-, a fájdalom-, a depresszió-, az álmatlanság és a feszültség csökkentésében.

+36 1 491 0078

Lávaköves masszázs

A lávaköves masszázs több mint ezer éves múltra tekint vissza, a felmelegített, testre helyezett köveket terápiás célból, az izomfájdalmak enyhítésére már az indiaiak, és az amerikai őslakosok is használták. A terápia modern, XX. századi újjáéledését követően a masszázs szinte minden spa kínálatába bekerült. A speciális kezelés a svéd masszázs mozdulataira épül, azonban a testre helyezett, felmelegített bazalt kövek számos jótékony hatásuknak köszönhetően teszik igazán különlegessé az élményt. A vulkanikus kőzet kristályszerkezete révén kiválóan tartja és egyenletesen adja le a hőt (körülbelül 40-55 fokosra hevített lávakövek), így a meleg hatására az izmok és inak bemelegednek míg a bőrbe masszírozott olaj a mélyebb rétegekbe is képes behatolni.

A test és a szellem egyszerre kapcsol ki, és jut el a teljes kiegyensúlyozottság állapotába. A kezelés kúraszerűen javasolt. A felszabaduló energia segítségével az izületek és az izmok fellélegeznek, a szellem pedig egyensúlyba kerül.

Pozitív hatásai a keringési rendszerre:

- Stimulálja a limfatikus keringést
- Elősegíti a méreganyagok kiürülését
- Stimulálja a vérkeringést
- Serkenti a sejtek vízutánpótlását
- Jótékony hatással bír a véredényekre

Pozitív hatásai a csont- és izomrendszerre:

- Felfrissíti az inakat
- Ellazítja és frissíti a megfáradt izmokat
- Csökkenti a gyulladásokat

Élettani hatásai:

- erősíti az immunrendszert
- csökkenti a stresszt
- nyugatató, relaxáló hatású