English
Magyar

Arcmasszázs

Arcmasszázs
20 perc: 7865HUF

Kiegészítő kezelésként kérhető Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat.

arcmasszázs

 

20 perces kiegészítő arcmasszázsunk csökkenti a feszültséget, nyugtató, kellemesen relaxáló hatással bír. Az arcizmok átdolgozása által emellett segít a szövetek rugalmasságának, feszességének megtartásában is. Javítja az izmok tápanyag- és oxigénellátását, gyorsítja a kötőszövet élettani folyamatait, fokozza a sejtek, rostok képződését, ezáltal lassítja az öregedést.

 

+36 1 491 0078

 

Az arcmasszázsról . . .

 

Arcmasszázs Mandala Day Spa

 

Az arc masszírozásának több célja is van. Többek közt a ráncok kisimítása, a vérellátás frissítése, hogy az arc fiatal és rugalmas maradjon, de lehet a görcsök megszűntetése és a relaxált állapot elérése is.

Az arc masszázsával tonizálni lehet az arcizmokat és a méreganyagokat is könnyebben el tudja szállítani a test. Azon túl, hogy a kezelés pozitív hatást gyakorol az idegrendszerre, a bőrt is kisimítja, illetve fokozza a nyirokáramlást.

 

Arcmasszázs Mandala Day Spa

 

Hatásai:

- segíti az alvásproblémák leküzdését

- bőrfeszesítő hatású

- segíti a test méregtelenítését

- fokozza a koncentrációt

- enyhíti a fejfájást

- enyhíti az izomfájdalmakat

- elősegíti a mélyebb, lassabb légzést

- oldja a stresszt, az idegességet, a levertséget és az enyhe fokú depressziót

 

 

Kiegészítő kezelésként kínálunk 20 perces frissítő lábmasszázst is. További információért kérjük látogasson el a következő weboldalra:

http://www.mandaladayspa.hu/wellness-labmasszazs