English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Shiatsu masszázs

Shiatsu masszázs
60 perc: 18000HUF
75 perc: 22500HUF
90 perc: 25500HUF
spa, wellness, wellness Budapest,

A shiatsu célja, hogy a test meridiánjaira gyakorolt nyomással visszaállítsa a blokkolt energiák szabad áramlását, valamint a test és lélek egyensúlyát megtalálva helyreálltja az egészséget. A masszázs remek stresszoldó hatással bír, és mély izomrelaxációt kiváltva növeli az izmok rugalmasságát, a mentális és szellemi tudatosságot. Derékfájásra különösen ajánlott. 

 

+36 1 491 0078

 

A shiatsu masszázsról . . .

 Shiatsu masszázs

 

A shiatsu holisztikus kezelési metódus. Hagyományos távol-keleti gyógymódokból ered, gyökerei az ókori Kínában lelhetőek fel. Az ősi japán anma masszázsból alakult ki a mai shiautsu masszázs őse a X. században. Tayoni Ezek elképzelése szerint betegség és egészség az áramló, illetve stagnáló energia kifejeződése. Az energia pályák, meridiánok mentén enyhe, mélyreható nyomással – speciális, a shiatsura jellemző kezelési móddal – élénkíti az energiaáramlást, és ezáltal testi-lelki harmóniát teremt.

 

Shiatsu masszázs

 

A kezelésben nagy szerepet kapnak ezenkívül különféle feszítések és izületforgatások, strukturális korrekciók, amelyek szintén az energia stimulálására, illetve az energia blokádok feloldására szolgálnak. A shiatsu erősíti a szervezet öngyógyító mechanizmusait és támogatja a belső megerősödés folyamatát. A kezelés a földön, kényelmes, természetes alapanyagú ruhában történik. Általános kezelésként preventív, betegségmegelőző hatása van, terápiaként pedig rendkívül hatékony a stressz okozta testi-lelki problémák kezelésében, a mozgásszervi panaszok esetében is.

 

A kezelés jótékony hatásai:

 

*  fokozza az izmok teljesítőképességét

*  jobb alvást biztosít

*  csökkenti a stressz hatásait

*   idegnyugtató hatása van

*   izületeket regenerál

*  javítja a vér oxigén ellátását

 

_________________________________________________________________

 

A Mandala Day Spa kezelései között megtalálható a Yumeiho masszázs is. További információért kérjük látogasson el a következő weboldalra:

http://www.mandaladayspa.hu/wellness-yumeiho