English
Magyar

Lomi lomi

60 perc: 14500HUF
75 perc: 18500HUF
90 perc: 21500HUF
wellness, wellness Budapest,

 A Hawaii lomi lomi masszázs egyedülálló kezelés, ami kívülről nézve a masszőr gyönyörű tánca, mely során változatos technikával az olajos alkarral valamint a tenyérpárnával, könyökkel masszírozza végig a testet, miközben ellazít és oldja a feszültséget. A lomi lomi szó jelentése Hawaai nyelven "dörzsölés". A masszázs nem csak a fizikai fájdalom csillapítására törekszik, célja a belső energia blokkok oldása és a tökéletes harmónia kiváltása.

+36 1 491 0078

 

- Egzotikus lomi lomi massázs -

 

A Lomi lomi masszázs még ma is része a Hawaii gyógyító módszereknek, melyet generációk fektettek le, amely így folyamatosan változott és fejlődött. A kezelést évszázadokon át a Hawaii templomokban végezték, mint átvezető szertartást, a változás céljával. Mára a világ sok száz országában, minden nagyobb szálloda spájában, wellness központokban, day spákban megtalálható.

 

Hawaii masszázs

 

A Lomi lomi a Ma-Uri-hoz hasonlóan olajos teljes testmasszázs. A kezelés során kókuszolajat használunk ami a bőrt mélyen táplálja.

A masszázs a testnek és a léleknek egyaránt erőt kölcsönöz, és lehetővé teszi, hogy a gyógyító energiák elinduljanak saját útjukon, beindítva a szervezet öngyógyító képességét.

A Lomi lomi masszázs nyugtató hatású, kilazítja az izmokat, az ízületeket és feloldja a különböző fizikai és pszichés blokkokat. Visszatérő, nagy testfelületet átfogó, folyamatos, néha hintázó mozdulatokkal dolgozik a kezelő, mialatt speciális tánclépéseket használ. A vendég így tud mélyen relaxálni, és teljesen át tudja magát adni a masszázs élvezetének.

 

Lomi lomi

 

A Lomi lomi megfelelő megoldást kínál a rohanó, önmagunkkal nem törődő élet megváltoztatására, a folyamatosan ránk zúduló, túlzott információ áradattal való szembefordulásra, a munkával kapcsolatos kiégés, stressz vagy depresszió kezelésére.

 

Még több egzotikus masszázst talál a következő weboldalakon :

http://www.mandaladayspa.hu/mediterran

http://www.mandaladayspa.hu/wellness-spa-safranyos