English
Magyar

Egzotikus kávés karcsúsító masszázs

Egzotikus kávés karcsúsító masszázs
60 perc: 25740HUF
75 perc: 32175HUF
90 perc: 36465HUF

Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat. Ne hagyják ki a Mandala Spritituális Fürdőnket se, most mindössze 3900 Ft a kezelés mellé.

lávaköves masszázs, spa, wellness, budapest spa

Ez a kávés kezelés gyengéd mozdulatokat tartalmaz, melyek hatékony méregtelenítő és keringésjavító funkcióval bírnak, ugyanakkor megelőzik a zsírmolekulák lerakódását és a cellulitist kialakulását. Az egzotikus kávé aroma felfrissíti és kitisztítja érzékeit.

+36 1 491 0078

Érdekességek a témáról . . .

 

Kávés karcsusító masszázs

 

A cellulit kifejezés egy francia táplálkozás szakértő, Nicole Ronsard nevéhez köthető, aki a 60-as években használta először és vezette be a szókapcsolatot. A cellulit a bőr alatti kötőszövetekben található zsírfelhalmozódás, minek következtében a bőr egyenetlenné válik, narancshéj szerű megjelenést kölcsönözve az érintett bőrfelületnek. Ezzel szemben a cellulitisz egy bakteriális eredetű bőrgyulladás.

A cellulit a felnőtt korú nők 90%-át érinti, férfiaknál ritkábban fordul elő, leggyakrabban a combokon és a fenéken koncentrálódik. A jelenség oka a sejtekben nagymértékben felhalmozódott toxikus anyag, a sejtekben rekedt anyag tömege azonban nem zsír, hanem víz, így a fogyókúra nem nyújt megoldást a problémára.

Többféle kezelési módszer létezik, az eljárások hatékonyságáról viszont igen megosztott a szakirodalom. Súlyosságának mérésére a Nürnberger-Müller-féle cellulit súlyossági skála alkalmazható, mely 4 stádiumot különböztet meg ahhoz mérten, hogy a cellulit mennyire látható.

 

Kávés masszázs

 

A fennálló problémára kínál kézenfekvő megoldást a Kávés karcsúsító masszázs, melynek koffein tartalma hatékonyan segít megelőzni, csökkenteni, majd eltüntetni a már lerakódott narancsbőrt, miközben karcsúsítja és átalakítja a testet.

A nyirokcsomók stimulálásával elősegíti hogy a felhalmozódott toxikus anyagok a nyirokcsomókon keresztül ürüljön ki, így gyorsítva fel a cellulit szempontjából kulcsfontosságú vérkeringést és anyagcserefolyamatokat. Az egzotikus kávé aroma felfrissíti és kitisztítja érzékeit, az élmény egyedülálló…

 

_________________________________________________________________

Még több karcsusító kezelés :

http://www.mandaladayspa.hu/narancsbor-kezeles 

http://www.mandaladayspa.hu/vakuum-masszazs