English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Vákuum masszázs

1 alk. (45 perc): 13500HUF
5 alkalom: 64000HUF
10 alkalom: 121500HUF

A kezelések tartalmazzák a teljes körű Spa szolgáltatások használatát (szauna, teaház, jakuzzi). Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.)

cellulitisz

A vákuum masszázs az egyik legjobb keringés javító terápia. Segíti a lerakódott toxikus anyagok eltávozását a szervezetből a faggyúmirigyeken keresztül. Az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb eljárás a cellulit kezelésére, amelyet a világ szinte minden táján ismernek és sikerrel alkalmaznak. Feszesítő és karcsúsító hatása mellett erősíti az immunrendszert, serkenti a nyirokkeringést és általános közérzet javító hatással bír. A kezelés technikája különböző mozdulatsorokra épül, amelyek a zsírsejtek összetörését és a toxikus anyagok valamint a felesleges víz nyirokrendszeren keresztüli elszállítását hivatottak elősegíteni. A kezelés elég gyors és látható eredményekhez vezet, amely mellett mindenképpen életmódváltás ajánlott, megnövekedett folyadék bevitellel (minimum 2 liter/nap), egészséges táplálkozással, a méreganyagok kerülésével és rendszeres testmozgással.

Kérjük, jelentkezzen be konzultációra, hogy magasan képzett szakembereink segítségével kiválaszthassa az Ön bőr típusának és személyre szabott igényeinek legmegfelelőbb 1-5 vagy 10 alkalmas kezelés sorozatot. +36 1 491 0078, reservation@mandaladayspa.hu 

+36 1 491 0078