English
Magyar

Egzotikus fahéjas relaxáló masszázs

Egzotikus fahéjas relaxáló masszázs
60 perc: 18000HUF
75 perc: 22500HUF
90 perc: 25500HUF
spa, wellness, kozmetika, shiatsu masszázs, shea vaj

A kezelés során alkalmazott Germaine de Capuccini masszázskrém egyszerre gazdag olajokban, ugyanakkor kitűnő krémes állagú termék. A fő összetevője a fahéj, mely rendkívül gazdag anti-oxidánsokban és vitalizáló hatóanyagokban. A kellemes fűszeres illat valódi kényeztetés a léleknek.

+36 1 491 0078

 

- Germaine de Capuccini -

 

1964-ben alapította Carmen Vidal a Germaine de Capuccini, luxus termékeket és kezeléseket kínáló cégét. Logója a hattyú, melynek az évek során csak a designja változott. Egy fős vállalkozásként indult azonban mára nemzetközi nagyvállalattá nőtte ki magát anélkül, hogy cégfilozófiája megváltozott volna. Jelenleg a világ több mint 60 országában találkozhatunk a márkával.

 

Germaine de Capuccini

 

A legfontosabb céljuk még mindig, hogy a professzionális kozmetikai piac igényeihez igazodva prémium minőségű termékeket fejlesszen és gyártson, illetve azok kiváló minőségét megőrizze. Minden bőrtípusra, esztétikai problémák kezelésére is megoldást kínálnak a kozmetika termékek. Testápoláshoz is kínál termékeket a spanyol cég . További egyedi az egyedi rituálékkal kombinálják prémium termékeiket.

Az egzotikus fahéjas relaxáló masszázs egyedülálló kényeztetést nyújt a különlegesség kedvelőinek. Érdemes tudni , hogy a fahéj gazdag anti-oxidánsokban, mely segít megőrizni bőre fiatalságát és rugalamasságát. A kellemes illatú masszázskrém fő összetevője a fahéj, mely nemcsak testét , hanem különleges aromája a lelkét is kényezteti.

 

Germaine de Capuccini

 

További egzotikus masszázsokat találal a következő weboldalakon:

http://www.mandaladayspa.hu/lomi-lomi

http://www.mandaladayspa.hu/mediterran