English
Magyar

Lágy szellő frissítő masszázs

Lágy szellő frissítő masszázs
60 perc: 18000HUF
75 perc: 22500HUF
90 perc: 25500HUF
spa, wellness, lábmasszázs

A mediterrán kertekből származó aloe verából és mentából készült Germaine de Capuccini krémmel tápláljuk bőrét és gyengéd masszázzsal frissítjük testét és lelkét. A kezelés helyreállítja a testben az energiák áramlását és segíti a relaxációt

+36 1 491 0078

Spanyol luxus brand

- Germaine de Capuccini -

 

Carmen Vidal 1964-ben alapította a Germaine de Capuccini luxus brandet. Logója a hattyú, melynek az évek során csak a designja változott.

 

Germaine de Capuccini

 

Egy fős vállalkozásként indult azonban mára nemzetközi nagyvállalattá nőtte ki magát anélkül, hogy cégfilozófiája megváltozott volna. Jelenleg a világ több, mint 60 országában találkozhatunk a márkával. A legfontosabb céljuk még mindig, hogy a professzionális kozmetikai piac igényeihez igazodva prémium minőségű termékeket fejlesszen és gyártson, illetve azok kiváló minőségét megőrizze. Minden bőrtípusra, esztétikai problémák kezelésére is megoldást kínálnak a kozmetika termékek. Testápoláshoz is kínál termékeket a spanyol cég . További egyedi az egyedi rituálékkal kombinálják prémium termékeiket.

 

aloe vera

 

A lágy szellő frissítő masszázs a mediterrán kertben kezelés egyedülálló kényeztetést nyújt a különlegesség kedvelőinek. A kellemes illatú masszázskrém összetevői között megtaláljuk az aloe verát, és az élénkítő mentát is, ezenkívül felmelegített lávakövekkel állítjuk helyre testében az energia áramlását. Érdemes tudni , hogy az aloe verának bőrnyugtató , és öregedés késleltető hatása is van , mivel fokozott kollagén és elasztin képző aktivitása.

 

További egzotikus masszázsokat találal a következő weboldalakon:

http://www.mandaladayspa.hu/lomi-lomi

http://www.mandaladayspa.hu/Spa-wellness-fahejas