English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Egzotikus sáfrányos nyújtó masszázs

Egzotikus sáfrányos nyújtó masszázs
60 perc: 18000HUF
75 perc: 22500HUF
90 perc: 25500HUF
spa, budapest spa, wellness, kozmetika

A sáfrányt „Vörös arany”-nak is nevezik. Az egyik legértékesebb és legfontosabb keleti fűszer. A Germaine de Capuccini termék semlegesíti a káros szabadgyököket, hatékony anti-oxidáns, emellett meggátolja a bőr öregedéséért felelős károsító oxidatív folyamatokat. A sáfrányos masszázs kiváló közérzetjavító hatással bír, ápolja a testet, lelket és szellemet.

+36 1 491 0078

Spanyol luxus brand

- Germaine de Capuccini -

 

 

1964-ben alapította Carmen Vidal a Germaine de Capuccini, luxus termékeket és kezeléseket kínáló cégét. Logója a hattyú, melynek az évek során csak a designja változott, amit szintén a cég alapítója álmodott meg, és időnként tervez újra.

 

germaine de capuccini

 

 

Egy fős vállalkozásként indult azonban mára nemzetközi nagyvállalattá nőtte ki magát anélkül, hogy cégfilozófiája megváltozott volna. Jelenleg a világ több mint 60 országában találkozhatunk a márkával.

 

 A legfontosabb céljuk még mindig, hogy a professzionális kozmetikai piac igényeihez igazodva prémium minőségű termékeket fejlesszen és gyártson, illetve azok kiváló minőségét megőrizze. Minden bőrtípusra, esztétikai problémák kezelésére is megoldást kínálnak a kozmetika termékek. Testápoláshoz is kínál termékeket a spanyol cég . További egyedi az egyedi rituálékkal kombinálják prémium termékeiket.

 

Saffron

 

 

Az egzotikus sáfrányos nyújtó masszázs egyedülálló kényeztetést nyújt a különlegesség kedvelőinek. Érdemes tudni , hogy a sáfrány gazdag anti-oxidánsokban, mely segít megőrizni bőre fiatalságát és rugalmasságát. A sáfrányos masszázs kiváló közérzetjavító hatással bír, ápolja a testet, lelket és szellemet.

 

További egzotikus masszázsokat találal a weboldalunkon:

http://www.mandaladayspa.hu/mediterran