English
Magyar

Swedbamboo masszázs

Swedbamboo masszázs
60 perc: 16500HUF
75 perc: 2500HUF
90 perc: 24500HUF
bambusz masszázs

A Kínából származó, bambuszhengerrel végzett masszírozás illetve a tradicionális nyugati technika kombinációjának eredménye egy új, és erőteljes, amelynek célja a kötőszövet erősítése és reaktiválása, nyiroktisztítás, valamint a tökéletes relaxációs szint elérése.

+36 1 491 0078

 

Érdekességek a témáról . . .

 

bambuszok a perjefélék családjába tartozó évelő, örökzöld növények. Több mint 1000 fajuk ismert. Fő előfordulási helyük Északkelet-Ázsiától Délkelet-Ázsián át egészen Északkelet-Ausztráliáig terjed.

Az üreges felépítésű, kis súlyú és nagyon hajlékony, rugalmas száraknak köszönhetően az élet szinte minden területén hasznosítható növények. Ilyenek például a : textilipar , vegyipar, építőipar, bútorgyártás, gasztronómia, szépségipar.

 

Svédbamboo masszázs

 

A masszázs az érintés nyelve. Kiváló kiegészítőként funkcionál hozzá a finom felületű, különböző méretekre vágott bambuszrúd. A Svédbamboo masszázs igazi izomtónus fokozó és nemcsak felületi, hanem a mélyen fekvő izmokat is megdolgozó masszázstípus. A kezelés közvetlen hatásaként csökken az izomtónus, fokozódik az anyagcsere és így növekszik az izmok rugalmassága, teljesítőképessége. A lágy masszázsfogások és a bambuszrúd finom felülete megnyugtatják az idegeket, szabaddá teszik a légzést, oldják a feszültséget, segítenek az ellazulásban. Tehát rengeteg pozitív hatása van ennek a nagyon is kellemes passzív izommunkának.

 

 

Bambuszmasszázs

 

A svédmasszázs fogásainak ötvözése a bambuszrúd különleges érintésével egy tökéletes feszültségoldó és izomlazító megoldást kínál, így nem csak a fizikai állapotra van pozitív hatással, de mentális kikapcsolódást is biztosít.

 

__________________________________________________________________

 

További fantasztikus masszázsokat is elérhetőek a Mandala Day Spa kínálatában. További információért látogasson el a következő weboldalakra:

 

http://www.mandaladayspa.hu/spa-budapest-hatmasszazs 

http://www.mandaladayspa.hu/Spa-kiegyensulyozo