English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Vitamin C+ Revitalizáló Arckezelés

Vitamin C+ Revitalizáló Arckezelés
60 perc: 39000HUF

A kezelések tartalmazzák a teljes körű Spa szolgáltatások használatát. Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze, amennyiben más spa kezelést is igénybe vesz, úgy a lista ár fizetendő.)

c vitamin

A kozmetikai kezelés során a C Vitamint széles körben alkalmazzák. A + Pure C Vitamin kezelés megerősíti a C Vitamin védelmi mechanizmusát, semlegesíti a szabad gyököket, védi a bőrt a fénykárosodástól, a káros ultraibolya sugárzástól, serkenti a sejtek megújulási folyamatait és az új kollagén rostok keletkezését. A kezelés hatására a bőr megfelelően feszessé válik, visszanyeri természetes fényét, fiatalos megjelenését. A kezelés közben használt fátyolmaszkot LED maszkkal egészítjük ki, a polarizált fény hatására a hatóanyagok még jobban beépülnek a bőr mélyebb rétegeibe és sejtregenerációs folyamatokat idézünk elő.

Kérjük, jelentkezzen be konzultációra, hogy magasan képzett szakembereink segítségével kiválaszthassa az Ön bőr típusának és személyre szabott igényeinek legmegfelelőbb kezelést: +36 1 491 0078, reservation@mandaladayspa.hu 

+36 1 491 0078