English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Timexpert Vitamin C+ Arckezelés

Timexpert Vitamin C+ Arckezelés
60 perc: 39000HUF

A kezelések tartalmazzák a teljes körű Spa szolgáltatások használatát (szauna, teaház, jakuzzi). Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.)

cellulitisz kezelés

 

A fáradt, energiáját vesztett, fakó bőr számára a C-vitamin a legfontosabb energiaforrás, mely nemcsak regenerálja a bőrt, hanem hatékonyan ránctalanít is. A Timexpert Vitamin C+ bőrfiatalító, energizáló kezelést ősztől tavaszig, bármely korosztály számára ajánljuk.

A 60 perces kezelés hatása hosszan tartó, mert a mediterrán citrusfélékből kivont természetes C-vitamint mikrokapszulás rendszerben juttatjuk a bőrbe, hogy energizáljuk sejteket és serkentsük a bőrfiatalító folyamatokat. A narancskivonattal a természetben lezajló védelmező folyamatot utánozhatjuk, mert az aromaolaj bőrben történő eloszlásával megvédhetjük a pektineket, melyek a bőrben lezajló egyensúlyi folyamatok fenntartásáért felelősek.

Kérjük, jelentkezzen be konzultációra, hogy magasan képzett szakembereink segítségével kiválaszthassa az Ön bőr típusának és személyre szabott igényeinek legmegfelelőbb kezelést: +36 1 491 0078, reservation@mandaladayspa.hu 

+36 1 491 0078