English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Excel Oxigén Arckezelés

Excel Oxigén Arckezelés
60 perc: 45500HUF

A kezelések tartalmazzák a teljes körű Spa szolgáltatások használatát (szauna, teaház, jakuzzi). Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.)

kozmetika

Germaine de Capuccini egy olyan új kezelést vezetett be a professzionális kozmetikai piacra, mely igazi újdonságot, különlegességet jelent. A termék azon hölgyek számára lett kifejlesztve, akik 25-30 életévüket betöltötték. A kezelésüknek még nincs olyan konkrét célja, mint a ránctalanítás, a pigmentfolt halványítása, bőrfeszesítés, ugyanakkor szeretnék megvédeni a bőrüket a külső környezetkárosító folyamatokkal szemben. A oxigenizáló, bőrfiatalító kezelés legfőbb célja, hogy aktiválja és helyreállítsa a bőr természetes ellenálló képességét, valamint megakadályozzuk a bőr korai öregedését. Az Excel Oxygen kezelés két legfontosabb hatóanyaga a cytokin és az oxigén, amelyek a sejtregenerálásért felelősek. 

A cytokinok keveréke intelligens módon, ún. személyre szabottan ott hat, ahol a bőrnek valóban szüksége van a regenerálódásra. A defenzív- (védelmező) cytokinek gyulladáscsökkentő, immunerősítő, tumorsejt pusztító hatásúak, a regeneráló cytokinek szabályozzák a szövet bőrvédő funkcióját. A két cytokin csoportnak azonban egymást kiegészítő funkciója van. Ha a káros külső környezeti hatások megjelennek, a védelmező hatású cytokinek aktivizálódnak, miközben a regeneráló faktor csak ott erősödik, ahol a bőrben az egyensúlyi folyamatok megbomlanak. A cytokinek ezen új kombinációja tehát szelektíven ott hat, ahol a külső káros tényezők hatni kezdenek és ahol a bőrben az egyensúlyi folyamatok helyreállítása szükséges.

Bőrvédő Komplexek jelentősen növelik a bőr megújulási, önreprodukciós képességét. A bőr saját maga képes lesz a megújulásra és megvédi önmagát. A nanostruktúrák nagyon fontos összetevői a terméknek, mert ezek biztosítják, hogy a hatóanyag minél mélyebbre jusson a bőrben, hogy növelje annak hidratáltságát, a bőr oxigén ellátását, és megvédje a bőrt a káros anyagoktól.

Kérjük, jelentkezzen be konzultációra, hogy magasan képzett szakembereink segítségével kiválaszthassa az Ön bőr típusának és személyre szabott igényeinek legmegfelelőbb kezelést: +36 1 491 0078, reservation@mandaladayspa.hu 

+36 1 491 0078