English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Urban Response Defense Oxigenizáló Arckezelés

Urban Response Defense Oxigenizáló Arckezelés
60 perc: 46750HUF

A kezelések tartalmazzák a teaházban eltölthető két óra pihenést és az infraszauna használatát az öltözőben. Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze, amennyiben más spa kezelést is igénybe vesz, úgy a lista ár fizetendő.) Mindkét opció esetén 3900 Ft-ért van lehetőség a fürdőrészleg használatára.

oxigén

Az Urban Response úgy hat, mintha egy védőpajzsot tennék bőrünk elé. Köszönhetően a hatékony Pajzs MP technológiának, védelmezi a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól, a légszennyezés okozta bőrkárososdástól. Az aktív összetevők újra építik fény-és külső szennyező anyagok hatására már sérült bőrt. A kezelés hatására a sejtek oxigén ellátása megnövekszik, a sejtek anyagcseréje javul, melynek hatására a bőr természetes, fiatalos, ragyogó megjelenésűvé válik.   

Kérjük, jelentkezzen be konzultációra, hogy magasan képzett szakembereink segítségével kiválaszthassa az Ön bőr típusának és személyre szabott igényeinek legmegfelelőbb kezelést: +36 1 491 0078, reservation@mandaladayspa.hu 

+36 1 491 0078