English
Magyar

Cell Vitale Fiatalító- Méregtelenítő Arckezelés

Cell Vitale Fiatalító- Méregtelenítő Arckezelés
60 perc: 41470HUF

A kezelések tartalmazzák a teaházban eltölthető két óra pihenést és az infraszauna használatát az öltözőben. Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze, amennyiben más spa kezelést is igénybe vesz, úgy a lista ár fizetendő.) Mindkét opció esetén 3900 Ft-ért van lehetőség a fürdőrészleg használatára. Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat.

luxus kozmetika

ALPI RÓZSA ŐSSEJT TERÁPIÁVAL 

A száraz , vitalitását vesztett bőr a bőröregedés első jeleit mutatja. Az aktív összetevőknek köszönhetően , mint az Alpi Rózsából előállított őssejt derivátum intenzíven hidratálja a bőrt és gyorsítja a bőrsejtek megújulását. A  gyömbér hatékony anti oxidáns, tisztítja a bőrt és serkenti a bőr anyagcsere folyamatait és csökkenti a bőrörgedés látható tüneteit. A kényeztető arckezelés fáradtságűző hatású, energizálja a bőrt, javítja annak rugalmasságát és feszességét.

aszthassa az Ön bőr típusának és személyre szabott igényeinek legmegfelelőbb kezelést: +36 1 491 0078, reservation@mandaladayspa.hu 

+36 1 491 0078