English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Mélytisztító Arckezelés

90 perc: 32500HUF

A kezelések tartalmazzák a teljes körű Spa szolgáltatások használatát. Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze, amennyiben más spa kezelést is igénybe vesz, úgy a lista ár fizetendő.)

kozmetika, spa wellness

 

Mélytisztító arckezelésünk tágpórusú vagy problémás bőr kezelésére ajánlott. A kezelés letisztítással és utána Hidroabráziós hámlasztással kezdődik. A legérzékenyebb bőrtipusokra is alkalmazható, gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket, így a hatóanyagokat nem az elszarusodott hámréteg veszi fel, hanem a bőr mélyebb rétegeibe tudjuk bejutattni őket. Megkönnyíti a bőr tisztíthatóságát. A kezelés a hidratáló arckezelést kiegészítve tartalmazza a bőr alapos felpuhítását, gőzölő használatával, amelybe aromatartájának köszönhetően illóolajat csepegtetünk (a vendég választása  szerint).  A gőzölés hatására a pórusok kitágulnak, így megkönnyítik a tisztítást és ezáltal fájdalom mentesebb kezelésben részesülnek vendégeink. A kitisztított bőrfelületen ezek után  pórusösszehúzó VIO-t alkalmazunk, amely bakterioszatikus és regeneráló hatása révén elősegíti a sebgyógyulást. Mindezek után mélyen hidratáljuk bőrtipusnak megfelelő szérum használatával, amit ultrahang segítségével juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe, hogy helyreállítsuk a bőr egyensúlyát és kedvezően befolyásoljuk a regenerációt. Ezt követően bőrtípusnak megfelelő krémet használunk és polarizált fény segítségével (LED maszk) sejtregenerációt idézünk elő, mely elősegíti a hám alsó rétegeiben a sejtosztódást és a hám felsőrétegének megújulását. Ezáltal egységesebb bőrkép jöhet létre. A kezelést finish termékkel zárjuk. A kezdelés masszázst is tartalmaz. A megfelelő hatás érdekében kúraszerűen ajánlott. 

Kérjük, jelentkezzen be konzultációra, hogy magasan képzett szakembereink segítségével kiválaszthassa az Ön bőr típusának és személyre szabott igényeinek legmegfelelőbb kezelést: +36 1 491 0078, reservation@mandaladayspa.hu 

+36 1 491 0078