English
Magyar

Mélytisztító Arckezelés

90 perc: 46475HUF

A kezelések tartalmazzák a teaházban eltölthető két óra pihenést és az infraszauna használatát az öltözőben. Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze, amennyiben más spa kezelést is igénybe vesz, úgy a lista ár fizetendő.) Mindkét opció esetén 3900 Ft-ért van lehetőség a fürdőrészleg használatára. Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat.

kozmetika, spa wellness

 

Mélytisztító arckezelésünk tágpórusú vagy problémás bőr kezelésére ajánlott. A kezelés letisztítással és utána Hidroabráziós hámlasztással kezdődik. A legérzékenyebb bőrtipusokra is alkalmazható, gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket, így a hatóanyagokat nem az elszarusodott hámréteg veszi fel, hanem a bőr mélyebb rétegeibe tudjuk bejutattni őket. Megkönnyíti a bőr tisztíthatóságát. A kezelés a hidratáló arckezelést kiegészítve tartalmazza a bőr alapos felpuhítását, gőzölő használatával, amelybe aromatartájának köszönhetően illóolajat csepegtetünk (a vendég választása  szerint).  A gőzölés hatására a pórusok kitágulnak, így megkönnyítik a tisztítást és ezáltal fájdalom mentesebb kezelésben részesülnek vendégeink. A kitisztított bőrfelületen ezek után  pórusösszehúzó VIO-t alkalmazunk, amely bakterioszatikus és regeneráló hatása révén elősegíti a sebgyógyulást. Mindezek után mélyen hidratáljuk bőrtipusnak megfelelő szérum használatával, amit ultrahang segítségével juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe, hogy helyreállítsuk a bőr egyensúlyát és kedvezően befolyásoljuk a regenerációt. 

Kérjük, jelentkezzen be konzultációra, hogy magasan képzett szakembereink segítségével kiválaszthassa az Ön bőr típusának és személyre szabott igényeinek legmegfelelőbb kezelést: +3614910078, reservation@mandaladayspa.hu 

+36 1 491 0078