English
Magyar

Daily Beauty Arckezelés

60 perc: 29315HUF

A kezelések tartalmazzák a teaházban eltölthető két óra pihenést és az infraszauna használatát az öltözőben. Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze, amennyiben más spa kezelést is igénybe vesz, úgy a lista ár fizetendő.) Mindkét opció esetén 3900 Ft-ért van lehetőség a fürdőrészleg használatára. Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat.

selvert thermal

 

Hidratáló, -kiegyensúlyozó vagy- vitalizáló arckezelés a bőrtípusnak megfelelően

Professzionális bőrfiatalító kezelés bőrregeneráló hatással. Az aktív összetevőknek köszönhetően a bőr visszanyeri természetes vitalitását, a bőröregedés látható jelei mérséklődnek.  Az érzékeny bőr ápolására is alkalmazható. A hatékony hidratáló kezelés képes az egyensúlyi folymatokat helyre állítani, a bőr hidratáltságát biztosítani.  (A kezelés nem tartalmaz mélytisztítást!)

A kezelés letisztítással és utána Hidroabráziós hámlasztással kezdődik. A legérzékenyebb bőrtipusokra is alkalmazható, gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket, így a hatóanyagokat nem az elszarusodott hámréteg veszi fel, hanem a bőr mélyebb rétegeibe tudjuk bejutattni őket. Megkönnyíti a bőr tisztíthatóságát. Ezután ultrahangos hatóanyag bevitel következik, mely során a bőr hidratáltabb, élettel telibbé válik. Végezetül hidratáló/nyugtató maszkot helyezünk fel az arc és dekoltázs területére és finish termékkel engedjük el a vendéget. A kezelés masszázst is tartalmaz!

Kérjük, jelentkezzen be konzultációra, hogy magasan képzett szakembereink segítségével kiválaszthassa az Ön bőr típusának és személyre szabott igényeinek legmegfelelőbb kezelést. +36 1 491 0078, reservation@mandaladayspa.hu 

+36 1 491 0078