English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Men Line C+ férfi Arckezelés

Men Line C+ férfi Arckezelés
75 perc: 32500HUF

A kezelések tartalmazzák a teljes körű Spa szolgáltatások használatát (szauna, teaház, jakuzzi). Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.)

kozmetika

A férfi arcápolás többé már nem tabu. A férfiak olyan termékeket keresnek, melyek azonnal és intenzíven hatnak, helyreállítják az arckontúrt, ránctalanítanak, kellemes tapintásúak és kitűnő komfortérzetet adnak, tehát szabályozzák a faggyúmirigyek működését, ezért megszűnik az arc olajos csillogása, továbbá hidratálják a bőrt. 

A Germaine de Capuccini megalkotta a kifejezetten férfi arcbőr ápolását segítő vitalizáló professzionális arckezelését, hogy hatékonyan segítse a férfiak bőrének ápolását. A természetes növényi kivonatokat (nyírfanedvet, szakét, citrusféléket) és nyomelemeket, C-vitamin koncentrátumot tartalmazó termékek azonnal hatnak, kifejezetten diszkrét, férfias illatúak.

Az intenzív arckezelés során száműztük a gyakran kellemetlen gőzölést. A férfi arcbőr anatómiájára specializált Shi-Zen japán méregtelenítő masszázst fejlesztettünk ki. A váll-, nyak-, és a mellizmok vitalizáló masszírozásával még élvezetesebbé tesszük a kezelést. A méregtelenítő aktív karbonmaszk illatával és azonnali ránctalanító, mattosító hatásával rendkívüli eredményeket, igazi élményt biztosít.

Kérjük, jelentkezzen be konzultációra, hogy magasan képzett szakembereink segítségével kiválaszthassa az Ön bőr típusának és személyre szabott igényeinek legmegfelelőbb kezelést: +36 1 491 0078, reservation@mandaladayspa.hu 

+36 1 491 0078