English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Hydracure hialuronsavas Arckezelés

Hydracure hialuronsavas Arckezelés
60 perc: 39000HUF

A kezelések tartalmazzák a teljes körű Spa szolgáltatások használatát (szauna, teaház, jakuzzi). Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.)

mezoterápia, spa

Arcfeltöltő, hidratáló program hialuron savval

A hialuron sav az emberi szervezetben is megtalálható természetes anyag. Nagy mennyiségben megköti a vizet , ezért kitűnően feltölti a az arcbőrt, kisimítja a ráncokat és csökkenti a bőrszárazság kellemetlen tüneteit. Az aktív kezelés hatására a bőr hidratálttá, feltöltötté válik.

A Germaine de Capuccini bevezette az első olyan hidratáló hatású professzionális termékvonalat, melynek megalkotása során figyelembe vették az egyes bőrtípusok karakterisztikáját, továbbá a külső környezeti hatásokat is. Az évszakok változásával, a megváltozott klíma hatására a bőr hidratáltsági szintje a bőr állapota is változik. Ha az időjárás melegebbre fordul, a bőr alacsony zsírtartalmú, könnyű állagú krémet igényel. Míg a hideg, téli időszakban inkább azon krémek hatásosak, melyeknek magasabb a lipidtartalma. Aktív hidratáló hatású folyamatok segítségével tökéletes eredmény érhető el. A legfontosabb hatóanyag a hialuronsav, melynek eltérő molekula nagyságú formuláival 100%-os, azonnali és hosszan tartó hidratáltság biztosítható.

Kérjük, jelentkezzen be konzultációra, hogy magasan képzett szakembereink segítségével kiválaszthassa az Ön bőr típusának és személyre szabott igényeinek legmegfelelőbb keezelést: +36 1 491 0078, reservation@mandaladayspa.hu 

+36 1 491 0078