English
Magyar

Aquawear Integrált Hidratáló Arckezelés

Aquawear Integrált Hidratáló Arckezelés
60 perc: 46475HUF

A kezelések tartalmazzák a teaházban eltölthető két óra pihenést és az infraszauna használatát az öltözőben. Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze, amennyiben más spa kezelést is igénybe vesz, úgy a lista ár fizetendő.) Mindkét opció esetén 3900 Ft-ért van lehetőség a fürdőrészleg használatára. Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat. Amennyiben mindkettővel rendelkeznek, 30% kedvezményre jogosultak.

aquawear, spa

Az Aquawear hidratáló kezelést azzal a céllal fejlesztette a Selvert Thermal, hogy speciális hatóanyagokkal stimulálja a bőrben végbemenő természetes hidratáló folyamatokat. A kezelés hatására a bőrrétegek megőrzik a bőr természetes hidratáltságát, míg egyes összetevők meggátolják a nedvesség elpárolgását, a bőr vízveszteségét, így a felhám egészséges struktúrája helyre áll. A vízhiányos bőrrétegek feltöltődnek, a lipidhiányos bőrterület természetes védőpajzsa helyre áll. 

Kérjük, jelentkezzen be konzultációra, hogy magasan képzett szakembereink segítségével kiválaszthassa az Ön bőr típusának és személyre szabott igényeinek legmegfelelőbb keezelést: +36 1 491 0078, reservation@mandaladayspa.hu 

+36 1 491 0078