English
Magyar

La Ric First Class Gyógypedikűr

La Ric First Class Gyógypedikűr
75 perc pedikűr belépővel: 30745HUF
75 perc pedikűr belépő nélkül: 25740HUF

A kezelések tartalmazzák a teaházban eltölthető két óra pihenést és az infraszauna használatát az öltözőben. Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze, amennyiben más spa kezelést is igénybe vesz, úgy a lista ár fizetendő.)A belépő nélküli árak kizárólag a külön foglalt kezelésre vonatkoznak. Egyéb spa kezeléssel kombinálva a Manikűrt és Pedikűrt Spa belépővel szükséges megváltani. Mindkét opció esetén 3900 Ft-ért van lehetőség a fürdőrészleg használatára. Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat.

pedikűr

 

A 75 perces pedikűr menete: 

-tejben gazdag hidratáló lábfürdő illatos rózsaszirmokkal

-a körömbőr, bőrkeményedések és elhalt hámsejtek eltávolítása

-a körmök formára igazítása

-bőrradírozás

-körömlakk/gél lakk 

-krémes lábmasszázs

 

A Mandala Day Spa-ban készült gél lakkok eltávolítása ingyenes. Nem a Mandala Day Spa-ban készült gél lakk eltávolítása: 2.500 Forint

Swarovski díszítés: 200 Forint/ darab

 

 A gyógypedikűr minden esetben egy rövid konzultációval indul, melynek célja a lábak állapotának felmérése, a problematikus részek feltárása. Pedikűrösünk ennek függvényében javasolja Önnek 75 vagy 90 perces kezelésünket. A kezelés menete mindkét esetben azonos. Azonban a kezelés során szakemberünk kiemelt figyelmet és hosszabb időt fordít a benőtt körmökre, a bőrkeményedésekre és a láb egyéb problémás részeire, mely művelet a 90 perces pedikűr esetén több időt vesz igénybe. 

 

 

 
+36 1 491 0078