English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

La Ric First Class Gyógypedikűr

La Ric First Class Gyógypedikűr
75 perc pedikűr Spa belépővel: 21500HUF
75 perc pedikűr Spa belépő nélkül: 18000HUF

Spa belépő nélküli árak kizárólag a külön foglalt kezelésre vonatkoznak. Egyéb spa kezeléssel kombinálva a Manikűrt és Pedikűrt Spa belépővel szükséges megváltani.

pedikűr

 

A 75 perces pedikűr menete: 

-tejben gazdag hidratáló lábfürdő illatos rózsaszirmokkal

-a körömbőr, bőrkeményedések és elhalt hámsejtek eltávolítása

-a körmök formára igazítása

-bőrradírozás

-körömlakk/gél lakk 

-krémes lábmasszázs

 

 

A gyógypedikűr minden esetben egy rövid konzultációval indul, melynek célja a lábak állapotának felmérése, a problematikus részek feltárása. Pedikűrösünk ennek függvényében javasolja Önnek 75 vagy 90 perces kezelésünket.

A kezelés menete mindkét esetben azonos.

A bőrpuhítást szolgáló rózsaszirmos, illatos lábfürdőt követően a körömbőr, az elhalt hámsejtek valamint a sarok és talp bőrkeményedéseinek eltávolítására kerül sor. A lábfej elhalt hámsejtjeinek ledörzsölésére finom szemcséjű, illatos bőrradírt használunk. A kezelés során szakemberünk kiemelt figyelmet és hosszabb időt fordít a benőtt körmökre, a bőrkeményedésekre és a láb egyéb problémás részeire, mely művelet a 90 perces pedikűr esetén több időt vesz igénybe. A kezeléshez tartozik a körmök formára igazítása, lakkozása s egy kényeztető, krémes lábmasszázs is. A masszázs nemcsak nyugtató, relaxáló hatással bír, de a hatóanyagokban gazdag krém a bőrbe jutva azt hidratálja, kellemesen puhává, selymes tapintásúvá is teszi. A lábakat körömlakkozással tesszük még szebbé, ápoltabbá.

 

90 perces kezelés Spa belépőjeggyel: 22.500 HUF

90 perces kezelés Spa belépőjegy nélkül 19.000 HUF

 

 

A Mandala Day Spa-ban készült gél lakkok eltávolítása ingyenes. Nem a Mandala Day Spa-ban készült gél lakk eltávolítása: 2.500 Forint

Swarovski díszítés: 200 Forint/ darab

 

+36 1 491 0078