English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Cuccio Tejes-Mézes Pedikűr

Cuccio Tejes-Mézes Pedikűr
60 perc pedikűr Spa belépővel: 19500HUF
60 perc pedikűr Spa belépő nélkül: 15600HUF

Spa belépő nélküli árak kizárólag a külön foglalt kezelésre vonatkoznak. Egyéb spa kezeléssel kombinálva a Manikűrt és Pedikűrt Spa belépővel szükséges megváltani.

Cuccio Tejes-Mézes Pedikűr image 1

 

A 60 perces pedikűr menete:

-tejben gazdag hidratáló lábfürdő illatos rózsaszirmokkal

-a körömbőr, bőrkeményedések és elhalt hámsejtek eltávolítása

-a körmök formára igazítása

 -bőrradírozás

-körömlakk/ gél lakk

-krémes lábmasszázs

 

Kérem legyenek tekintettel arra, hogy a gél lakk felhelyezése több időt igényel, így a bőrradírozás valamint a krémes kézmasszázs ideje rövidebb lesz.

 

  A pihentető kezelés kezdetét veszi a kellemesen meleg hőmérsékletű nyakpárnával, ami tökéletesen segít ellazítani a megfáradt izmokat. Miután Ön teljesen ellazult, rózsaszirmos lábfürdővel szakemberünk, felpuhítja a talpbőrét, eltávolítja a megvastagodott bőrt, a kutikulákat s esztétikusan megformázza a körmök alakját. Ezt követi a frissítő elhalt hámsejteket eltávolító bőrradírozás ami bársonyossá és selymessé teszi a lábat. A tökéletesen előkészített körömre a vendég által kiválaszott körömlakk kerül.A kezelés zárásaként vitaminokban gazdag kényezetető krémes talpmasszázst végzünk, ami nem csak pihentető, hanem hidratálja és táplálja a bőrt.

 

A Mandala Day Spa-ban készült gél lakkok eltávolítása ingyenes. Nem a Mandala Day Spa-ban készült gél lakk eltávolítása: 2.500 Forint

Swarovski díszítés: 200 Forint/ darab

  

A 75 perces pedikűr menete:

-tejben gazdag hidratáló lábfürdő illatos rózsaszirmokkal

-a körömbőr, bőrkeményedések és elhalt hámsejtek eltávolítása

 -a körmök formára igazítása

 -bőrradírozás

 -mélyhidratáló lábpakolás „lábtyűvel”

-körömlakk/géllakk 

-krémes lábmasszázs

 Az exkluzív pedikűr rituálé a recepción kezdődik, ahol Ön kedvenc illatát kiválaszthatja a kezeléshez használt relaxáló nyakpárnához, puhító rózsaszirmos kézfürdőhöz valamint az elhalt hámsejteket eltávolító lábradírhoz.

Az illatok a következőek: rózsa, levendula, óceán, zöld tea, exotic, china.

A pihentető kezelés kezdetét veszi a kellemesen meleg hőmérsékletű nyakpárnával, ami tökéletesen segít ellazítani a megfáradt izmokat. Miután Ön teljesen ellazult, rózsaszirmos lábfürdővel szakemberünk, felpuhítja a bőrét, eltávolítja a talpon lévő bőrkeményedéseket, kutikulákat s esztétikusan megformázza a körmök alakját. Ezt követi a frissítő elhalt hámsejteket eltávolító bőrradírozás ami bársonyossá és selymessé teszi a lábat, s egy speciális lábpakolás felhelyezése következik, melynek a bőr mélyrétegeibe történő felszívódását „lábtyű” alkalmazása biztosítja, a még bársonyosabb tapintás elérésében.

A tökéletesen előkészített körömre a vendég által kiválaszott körömlakk vagy gél lakk kerül. A kezelés zárásaként vitaminokban gazdag kényezetető krémes lábmasszázst végzünk, ami nem csak pihentető, hanem hidratálja és táplálja a bőrt

75 perces kezelés Spa belépőjeggyel: 23.000 HUF

75 perces kezelés Spa belépőjegy nélkül 18.400 HUF

 

 

+36 1 491 0078

 

 

 

 

 

 

 

A méz jótékony élettani hatása révén létfontosságú tápanyagokat juttat a bőrbe. Megköti a nedvességet, ezáltal feszesebbé, rugalmasabbá teszi a bőrt. Mélyen táplál, a száraz, érdes bőrt puhítja, az érzékeny, irritált bőrt megnyugtatja. Fényt ad a tompa színű bőrnek, és megakadályozza az elszíneződést. Anti-aging hatással bír, segíti a bőrsejtek megújulását.

 

A tejsav elősegíti a bőrsejtek megújulását, hámlasztó, hidratáló, bőrpuhító hatású. Erősíti a bőr védőrétegét, hatására a bőr teltebbé, feszesebbé válik. Javítja a bőr szerkezetét, halványítja a bőrelszínezőéseket.