English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

La Ric First Class manikűr

La Ric First Class manikűr
75 perc manikűr Spa belépővel: 20000HUF
75 perc manikűr Spa belépő nélkül: 16500HUF

A kezelés magában foglalja a Spa használatát, a teaházat, a szaunát, a pezsgőfürdőt, az öltöző szekrényt, a benne található papucsot, törölközőt és egy pohár pezsgőt. Amennyiben Spa használata nélkül szeretné kezelését A Manikűr- Pedikűr kezelésekből és csomagokból 20% kedvezményt biztosítunk Önöknek.

mandala manikur

75 perces manikűr menete:

-tejben gazdag hidratáló kézfürdő illatos rózsaszirmokkal

-a körömbőr eltávolítása

-a körmök formára igazítása

-bőrradírozás

-speciális kézpakolás

-körömlakk/géllakk felvitele

-krémes kézmasszázs

 

 

75 perces manikűrünk rózsaszirmos, illatos kézfürdővel indul, melyet a körömbőr eltávolítása, a körmök formára igazítása és a kézbőr leradírozása követ. A kézfej elhalt hámsejtjeinek ledörzsölésére finom szemcséjű, illatos bőrradírt használunk. Ezt követően egy speciális kézpakolás felhelyezése következik, melynek a bőr mélyrétegeibe történő felszívódását „kéztyű” alkalmazása biztosítja. A hatóanyagokban gazdag, vitalizáló pakolás által a kézbőr finoman puhává és mélyhidratálttá válik. A tökéletesen előkészített körömre a vendég által kiválaszott körömlakk vagy gél lakk kerül. A kezelés zárásaként vitaminokban gazdag kényezetető krémes kézmasszázst végzünk, ami nem csak pihentető, hanem hidratálja és táplálja a bőrt.

 

A Mandala Day Spa-ban készült gél lakkok eltávolítása ingyenes. Nem a Mandala Day Spa-ban készült gél lakk eltávolítása: 2.600 Forint

Swarovski díszítés: 200 Forint/ darab

 

+36 1 491 0078