English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

La Ric Luxus Pedikűr

La Ric Luxus Pedikűr
60 perc pedikűr Spa belépővel: 18200HUF
60 perc pedikűr Spa belépő nélkül: 14700HUF

Spa belépő nélküli árak kizárólag a külön foglalt kezelésre vonatkoznak. Egyéb spa kezeléssel kombinálva a Manikűrt és Pedikűrt Spa belépővel szükséges megváltani.

pedikűr

A 60 perces pedikűr menete:

-tejben gazdag hidratáló lábfürdő illatos rózsaszirmokkal

-a körömbőr, bőrkeményedések és elhalt hámsejtek eltávolítása

-a körmök formára igazítása

-bőrradírozás

-körömlakk/ gél lakk

-krémes lábmasszázs

 

Kérem legyenek tekintettel arra, hogy a gél lakk felhelyezése több időt igényel, így a bőrradírozás valamint a krémes kézmasszázs ideje rövidebb lesz.

 

Az exkluzív pedikűr rituálé a recepción kezdődik, ahol Ön kedvenc illatát kiválaszthatja a kezeléshez használt relaxáló nyakpárnához, puhító rózsaszirmos kézfürdőhöz valamint az elhalt hámsejteket eltávolító lábradírhoz.

Az illatok a következőek: rózsa, levendula, óceán, zöld tea, exotic, china.

A pihentető kezelés kezdetét veszi a kellemesen meleg hőmérsékletű nyakpárnával, ami tökéletesen segít ellazítani a megfáradt izmokat. Miután Ön teljesen ellazult, rózsaszirmos lábfürdővel szakemberünk, felpuhítja a bőrét, eltávolítja a talpon lévő bőrkeményedéseket, kutikulákat s esztétikusan megformázza a körmök alakját. Ezt követi a frissítő elhalt hámsejteket eltávolító bőrradírozás ami bársonyossá és selymessé teszi a lábat. A tökéletesen előkészített körömre a vendég által kiválaszott körömlakk kerül.A kezelés zárásaként vitaminokban gazdag kényezetető krémes lábmasszázst végzünk, ami nem csak pihentető, hanem hidratálja és táplálja a bőrt.

 

 

A Mandala Day Spa-ban készült gél lakkok eltávolítása ingyenes. Nem a Mandala Day Spa-ban készült gél lakk eltávolítása: 2.500 Forint

 

Swarovski díszítés: 200 Forint/ darab

 

+36 1 491 0078