English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

La Ric Luxus Manikűr

La Ric Luxus Manikűr
60 perc manikűr Spa belépővel: 16700HUF
60 perc manikűr Spa belépő nélkül: 13200HUF

Spa belépő nélküli árak kizárólag a külön foglalt kezelésre vonatkoznak. Egyéb spa kezeléssel kombinálva a Manikűrt és Pedikűrt Spa belépővel szükséges megváltani.

La Ric Luxus

60 perces manikűr menete:

-tejben gazdag hidratáló kézfürdő illatos rózsaszirmokkal

-a körömbőr eltávolítása

-a körmök formára igazítása

-bőrradírozás

-körömlakkozás/ gél lakk

-krémes kézmasszázs

 

Kérem legyenek tekintettel arra, hogy a gél lakk felhelyezése több időt igényel, így a bőrradírozás valamint a krémes kézmasszázs ideje rövidebb lesz.

 

 

Az exkluzív manikűr rituálé a recepción kezdődik, ahol Ön kedvenc illatát kiválaszthatja a kezeléshez használt relaxáló nyakpárnához, puhító rózsaszirmos kézfürdőhöz valamint az elhalt hámsejteket eltávolító kézradírhoz.

Az illatok a következőek: rózsa, levendula, óceán, zöld tea, exotic, china.

A pihentető kezelés kezdetét veszi a kellemesen meleg hőmérsékletű nyakpárnával, ami tökéletesen segít ellazítani a megfáradt izmokat. Miután Ön teljesen ellazult, rózsaszirmos kézfürdővel szakemberünk, felpuhítja a kézbőrét, eltávolítja a kutikulákat s esztétikusan megformázza a körmök alakját. Ezt követi a frissítő elhalt hámsejteket eltávolító bőrradírozás ami bársonyossá és selymessé teszi a kézbőrt. A tökéletesen előkészített körömre a vendég által kiválaszott körömlakk kerül.

A kezelés zárásaként vitaminokban gazdag kényezetető krémes kézmasszázst végzünk, ami nem csak pihentető, hanem hidratálja és táplálja a bőrt.

 

A Mandala Day Spa-ban készült gél lakkok eltávolítása ingyenes. Nem a Mandala Day Spa-ban készült gél lakk eltávolítása: 2.500 Forint

Swarovski díszítés: 200 Forint/ darab

+36 1 491 0078