English
Magyar

Méregtelenítő Balinéz testpakolás

Méregtelenítő Balinéz testpakolás
30 perc: 29315HUF
45 perc: 35035HUF

Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat. Ne hagyják ki a Mandala Spritituális Fürdőnket se, most mindössze 3900 Ft a kezelés mellé.

testradír

A kezelés során „Boreh” pasztával borítjuk be testét, mely a bőrre kerülve melegítő hatást fejt ki. A terápia rendkívüli immunrendszer erősítő hatással bír, melynek hatékonyságát mélymeleg terápia segíti elő. A hatóidő alatt frissítő talpmasszázst végzünk, mellyel segítjük a méregtelenítést

+36 1 491 0078

A balinéz 'Boreh' csodái

 

A 'Boreh' paszta az egyik legismertebb, és leggyakrabban használt természetes alapanyagú gyógyító hatású növényi krém Bali-szerte, olyan természetes összetevőkből áll, mint a gyömbér, szerecsendió, szegfűszeg, fahéj, bors vagy chili. Az összetevők természetesen változhatnak, annak függvényében, hogy milyen panaszra szeretnénk megoldást találni.

 

Tradicionálisan a hozzávalókat egy mozsárban, vízzel keverve dolgozták össze, majd az így elkészült paszta-szerű anyagot vitték fel a kezelendő testrészre, ahol egészen száradásig hagyták, hogy a bőrön át felszívódva, minél mélyebb rétegekig jusson el. Immunerősítő és vérkeringésfokozó hatása miatt évszázadok óta az egészség őrének tartják.

A fentieken kívül, manapság inkább rendkívüli méregtelenítő és salakanyag eltávolító hatása miatt alkalmazzák a szépségiparban. Számtalan masszázs, narancsbőr elleni terápia, testpakolás, és testtekercselés használja kezeléseihez a terméket.

Egy egyszerűbb verziója akár otthon is elkészíthető, persze ez esetben nem tudjuk igénybe venni a terapeuta szakértelmét és szakszerű mozdulatait, melyek mind a paszta hatását erősítik. Íme a recept: keverjönk össze egy- egy teáskanálnyit az alábbi összetevőkből: szegfűszeg, őrölt gyömbér, őrölt fahéj, őrölt koriander, őrölt kurkuma, őrölt szerecsendió, majd adjunk hozzá egy evőkanál rizs port, végül pedig pízzel hígítsuk.