English
Magyar

Élénkítő érintés kávés karcsúsító testpakolás

Élénkítő érintés kávés karcsúsító testpakolás
30 perc: 29315HUF
45 perc: 35035HUF

Kezeléseinket 20% kedvezménnyel élvezhetik, ha felmutatják a magyar személyi igazolványukat, vagy a mandala tagsági kártyájukat. Ne hagyják ki a Mandala Spritituális Fürdőnket se, most mindössze 3900 Ft a kezelés mellé.

Élénkítő érintés kávés karcsúsító testpakolás image 1

A kávépakolás kedvezően hat a keringésre, de nem csak méregtelenítő hatással bír, hanem megelőzi a cellulitisz lerakódását is. A pakolás hátóideje alatt arcmasszázzsal kedveskedünk és a kávé karcsúsító hatását mélymeleg terápia segíti elő.  A kezelés Igazi Spa élmény, mely relaxál és felfrissít egyben.

+36 1 491 0078

A narancsbőr gyilkos kávépakolás

 

Azt mindenki tudja, hogy a kávé önmagában fogyasztva is milyen erős vízhajtó és méregtelenítő hatással bír, de vajon azt is tudjuk hogy külsőleg alkalmazva is hasonló hatást érhetünk el vele?

Szinte minden nő tudja hogy milyen is a narancsbőr, és főleg azt, milyen kemény vele felvenni a harcot. Sokan leginkább a bikini szezon beköszöntekor eszmélnek fel, ilyenkor mi nők, őrült diétákba és testedzés programokba kezdünk, csak a kitűzött cél lebeg a szemünk előtt. Még ha vagyunk is olyan szerencsések, hogy a kilóktól viszonylag rövid idő alatt sikerült megszabadulnunk, a narancsbőrrel más fronton kell felvenni a harcot.

Spa -k és kozmetikai szalonok a cellulit- és a vákuum masszázstól egészen a testpakolások széles választékáig kínálnak megoldásokat a problémás területekre, hogy melyiket választjuk, az lehet személyes preferinca függvénye, de a hatékonyság minden esetben látványos.

 

A kávés testpakolást elsősorban azoknak ajánljuk, akik a természetes megoldásokat részesítik előnyben, hiszen a kávé magas koffeintartalma miatt kiváló antioxidáns, sekenti a vérkeringést és hatékonyan távolítja el a szövetek mélyebb rétegeibe rakódott méreganyagokat. Több alkalmas, kúraszerű kezelés során az eredmény centiméterekben mérhető.

 

A kávés testpakolás jótékony hatásai

Javítja az anyagcserét

Támogatja a bőr méreganyag kiválasztási folyamatait

Serkenti a szervezet öntisztulási mechanizmusait

Csökkenti a szövetekben a vízpangást, ezért látványos alakformáló hatású

A bőr rugalmas és hidratált lesz

Selymesen simává varázsolja a bőrt