English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Timexpert Rides Szemkontúr kezelés

Timexpert Rides Szemkontúr kezelés
30 perc: 23500HUF
5 alkalmas kúra: 106500HUF

A kezelések tartalmazzák a teljes körű Spa szolgáltatások használatát (szauna, teaház, jakuzzi). Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.)

Mezoterápia

Nevetés, hunyorgás… Ez mind mimika, melyek következtében a szemkontúr környékén barázdák, ráncok keletkeznek. A Germaine de Capuccini luxus szemkontúr ránctalanító programját azért alkotta meg, hogy plasztikai sebészeti beavatkozás nélküli alternatívát kínáljon a mimikai ráncok hatékony csökkentésére, illetve a ráncok mélységének és hosszának minimalizálására.

Germaine de Capuccini által kifejlesztett Micro-Dermoxine egyik komponense a hexapeptid időlegesen blokkolja az ingerület átvitelt az idegvégződés és az izmok között. A hexapeptid hatására a bőr felületi ráncai pl.: a szemkontúr, homlok, orr, felső ajkak környékén csökken. A Micro-Dermoxine másik alkotóelem a pentapeptid. Stimulálja az új kollagén rostok keletkezését az irhában, illetve természetes módon feltölti a ráncokat. A pro-kollagén feltöltő-bőrfiatalító technológia alkalmazása közben iskolavirág-koncentrátumot juttatunk a bőrbe, amely nagymértékben növeli az elasztin képződését és helyreállítja az elasztin rostok természetes 3D szerkezetét. Hatására a kollagén rostok feszesebbé válnak a rostok adhéziója és anyagcseréje, ezáltal a bőr megfiatalodik, szerkezet szervezetté válik.

A Timexpert további előnye, hogy a bőr- és sejtregeneráláshoz nélkülözhetetlen szójakivonatot is tartalmazza. A kezelés során egy egyedülálló hidro-lifting Patch maszkot alkalmazunk, melynek hatására már az első kezelést követően észlelhető a radikális ránctalanító hatás. A szemkontúr környéke feszessé, simává válik a ráncok hossza és mélysége csökken. A maszk hatóideje alatt az arcbőr kényeztetéséről az egyedülkálló Skinzen Rose maszk gondoskodik.

A Timexpert Rides szemkontúr-kezelést önállóan, illetve kúraszerűen egyaránt ajánljuk. A kúra 5 kezelésből áll. Ezt követően a kedvező eredmény a 6-8 hetente ismétlődő egyetlen kezeléssel fenntartható. A szemkontúr-kezelés bármely arckezeléssel kombinálható.

Kérjük, jelentkezzen be konzultációra, hogy magasan képzett szakembereink segítségével kiválaszthassa az Ön bőr típusának és személyre szabott igényeinek legmegfelelőbb kezelést: +36 1 491 0078, reservation@mandaladayspa.hu 

+36 1 491 0078