English
Magyar
Book now
Időszak:
60
75
90

Masszőr: Férfi    Női    Mindegy

Idő:
:

Royal Jelly Arckezelés

Royal Jelly Arckezelés
60 perc: 24500HUF

A kezelések tartalmazzák a teljes körű Spa szolgáltatások használatát (szauna, teaház, jakuzzi). Amennyiben nem kívánja ezeket igénybe venni, úgy 20 % kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.)

royal jelly

60 perces pihentető, tápláló manuális arckezelés, mely különösen jótékony hatással bír a hideg, szeles téli napokban érzékenyebbé váló extra száraz bőr számára. Az enzimes peeling-en felül a Royal Jelly termékekkel történő, egymásra épülő kezelési fázisokban hatóanyagokban gazdag szérumot, masszázskrémet, arcpakolást és egy befejező krémet juttatunk a bőrbe.

A Royal Jelly termékek kitűnő bőrtápláló elixírek. Legfőbb hatóanyaguk a méhpempő és a Poria Cocos Extract gombából nyert kivonat, melyek célzottan a sejtek szintjén hatnak. A Royal Jelly termékek nemcsak jelentősen javítják a hámsejtek kohézióját, a bőr rugalmasságát és természetes ellenálló képességét, de mindemellett táplálják és hidratálják is bőrünket, ragyogó, fiatalos kinézetet biztosítva. 

Kérjük, jelentkezzen be konzultációra, hogy magasan képzett szakembereink segítségével kiválaszthassa az Ön bőr típusának és személyre szabott igényeinek legmegfelelőbb kezelést: 

+36 1 491 0078, reservation@mandaladayspa.hu

+36 1 491 0078